T
Tetro
Гостин
Игор, бидејќи не реши да ми одговориш на добронамерните пораки пратени до тебе..... ќе се осудам и јас да ти реплицирам.Abe alo toj nekoj e tipot za koj e debatava? Beshe baniran zatoa sho se braneshe so isto oruzje so koe beshe napagjan? Beshe povikuvano deka e stoka koja zasluzuva da bide ubiena i vie sedevte mrtvi ladni i sega mi zborite za nekoi pravila i propisi? PA vie ste bre licemeri od spektakularen kov!!!!!!!
1. Саше беше реметен од страна на форумџиите, кои не секогаш го бираат правилниот начин на изразување поведени од различните коментари и така настанува дискусија на секоја една тема. Во случајов се работи за јавна личност, Саше. За Саше и јас лично знам премногу, ама не се осудив да го навредам никогаш дури и во негово неприсуство на форумов.
2. Се појави тој Саше, некој... и прво што му текна е да се испука максимално со зборови погрдни упатени кон сите членови, нарекувајќи ги ....
Наслов: koj ti je be kurac?
Alo Joni, dobro be picka mu majcina, mene me pravat sol dva dena ti kur ne ti cue a ja koga se ukluciv sam protiv site ti kako picka bedna pickosana ja zatvorash debatava? pa dobro be mame mu ebam kako mozeshe da bidesh takov kreten? ako te stavile administrator toa ne znaci deka treba da terash hirovi i da lecish kompleksi na nebitna licnost u opshtestvo i da prekinuvash debati posho tebe taka ti teknalo na kuro jebala te mirka planinc bog da cuva i da brane jaooooo....ja zatvori debatata i otide da si igra kanter strajk?! koj kretenizam covece!!!!!
Џони. На мој подфорум нема пичкарање. Не ми е гајле кој си и што си. Тоа што те ребрале два дена ме заболе, ребраат кого стигнат. Не се дозволени навреди кон членови. Ти пред два дена не беше член на форум. За пцуење следи бан. За сите важи. Ти направив услуга, да не се срамиш. Јад и беда е нашево новинарство, кога новинарите се пцујат со деца на форуми...
Ma cek be druze ova ne e forum na MPC bre ova e forrum i ima da se pcue i se..oni mene moron gluo kreten ligle nedonosen a ja sho im spiskav ti sega mi seresh so nekoi majka tereza fori pa ushe i usluga...preko kur upm daj otvaraj debatata i da se praeme lom ne seri!!! bile deca pa sho ako bile deca ne gji vregjaj sega ne se do tolku mame im ebam
3. И јас исто како и Везилка. појма немав дека Саше ќе испадне хроничен манијак, пцуејќи по јавни мрежи. И да ми кажуваше некој, може немаше да верувам, ама му го посетив и профилот на фејзбук и водов со свои очи.
Игор, се знаеме јас и ти?