ПОЛИТИКО - Наша ТВ

• Креатор на темата Креатор на темата |Volkswagen|
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Abe alo toj nekoj e tipot za koj e debatava? Beshe baniran zatoa sho se braneshe so isto oruzje so koe beshe napagjan? Beshe povikuvano deka e stoka koja zasluzuva da bide ubiena i vie sedevte mrtvi ladni i sega mi zborite za nekoi pravila i propisi? PA vie ste bre licemeri od spektakularen kov!!!!!!!
Игор, бидејќи не реши да ми одговориш на добронамерните пораки пратени до тебе..... ќе се осудам и јас да ти реплицирам.
1. Саше беше реметен од страна на форумџиите, кои не секогаш го бираат правилниот начин на изразување поведени од различните коментари и така настанува дискусија на секоја една тема. Во случајов се работи за јавна личност, Саше. За Саше и јас лично знам премногу, ама не се осудив да го навредам никогаш дури и во негово неприсуство на форумов.

2. Се појави тој Саше, некој... и прво што му текна е да се испука максимално со зборови погрдни упатени кон сите членови, нарекувајќи ги ....

Наслов: koj ti je be kurac?
Alo Joni, dobro be picka mu majcina, mene me pravat sol dva dena ti kur ne ti cue a ja koga se ukluciv sam protiv site ti kako picka bedna pickosana ja zatvorash debatava? pa dobro be mame mu ebam kako mozeshe da bidesh takov kreten? ako te stavile administrator toa ne znaci deka treba da terash hirovi i da lecish kompleksi na nebitna licnost u opshtestvo i da prekinuvash debati posho tebe taka ti teknalo na kuro jebala te mirka planinc bog da cuva i da brane jaooooo....ja zatvori debatata i otide da si igra kanter strajk?! koj kretenizam covece!!!!!​

Џони. На мој подфорум нема пичкарање. Не ми е гајле кој си и што си. Тоа што те ребрале два дена ме заболе, ребраат кого стигнат. Не се дозволени навреди кон членови. Ти пред два дена не беше член на форум. За пцуење следи бан. За сите важи. Ти направив услуга, да не се срамиш. Јад и беда е нашево новинарство, кога новинарите се пцујат со деца на форуми...​

Ma cek be druze ova ne e forum na MPC bre ova e forrum i ima da se pcue i se..oni mene moron gluo kreten ligle nedonosen a ja sho im spiskav ti sega mi seresh so nekoi majka tereza fori pa ushe i usluga...preko kur upm daj otvaraj debatata i da se praeme lom ne seri!!! bile deca pa sho ako bile deca ne gji vregjaj sega ne se do tolku mame im ebam

3. И јас исто како и Везилка. појма немав дека Саше ќе испадне хроничен манијак, пцуејќи по јавни мрежи. И да ми кажуваше некој, може немаше да верувам, ама му го посетив и профилот на фејзбук и водов со свои очи.​

Игор, се знаеме јас и ти?

Игор, бидејќи не реши да ми одговориш на добронамерните пораки пратени до тебе..... ќе се осудам и јас да ти реплицирам.
1. Саше беше реметен од страна на форумџиите, кои не секогаш го бираат правилниот начин на изразување поведени од различните коментари и така настанува дискусија на секоја една тема. Во случајов се работи за јавна личност, Саше. За Саше и јас лично знам премногу, ама не се осудив да го навредам никогаш дури и во негово неприсуство на форумов.

2. Се појави тој Саше, некој... и прво што му текна е да се испука максимално со зборови погрдни упатени кон сите членови, нарекувајќи ги ....

Наслов: koj ti je be kurac?
Alo Joni, dobro be picka mu majcina, mene me pravat sol dva dena ti kur ne ti cue a ja koga se ukluciv sam protiv site ti kako picka bedna pickosana ja zatvorash debatava? pa dobro be mame mu ebam kako mozeshe da bidesh takov kreten? ako te stavile administrator toa ne znaci deka treba da terash hirovi i da lecish kompleksi na nebitna licnost u opshtestvo i da prekinuvash debati posho tebe taka ti teknalo na kuro jebala te mirka planinc bog da cuva i da brane jaooooo....ja zatvori debatata i otide da si igra kanter strajk?! koj kretenizam covece!!!!!​

Џони. На мој подфорум нема пичкарање. Не ми е гајле кој си и што си. Тоа што те ребрале два дена ме заболе, ребраат кого стигнат. Не се дозволени навреди кон членови. Ти пред два дена не беше член на форум. За пцуење следи бан. За сите важи. Ти направив услуга, да не се срамиш. Јад и беда е нашево новинарство, кога новинарите се пцујат со деца на форуми...​

Ma cek be druze ova ne e forum na MPC bre ova e forrum i ima da se pcue i se..oni mene moron gluo kreten ligle nedonosen a ja sho im spiskav ti sega mi seresh so nekoi majka tereza fori pa ushe i usluga...preko kur upm daj otvaraj debatata i da se praeme lom ne seri!!! bile deca pa sho ako bile deca ne gji vregjaj sega ne se do tolku mame im ebam

3. И јас исто како и Везилка. појма немав дека Саше ќе испадне хроничен манијак, пцуејќи по јавни мрежи. И да ми кажуваше некој, може немаше да верувам, ама му го посетив и профилот на фејзбук и водов со свои очи.​

Игор, се знаеме јас и ти?
Тоа беше преписка од ПП, пошто недоследно ја објавувал некаде. Постовите кои му се избришани се уште полоши.

Тоа беше преписка од ПП, пошто недоследно ја објавувал некаде. Постовите кои му се избришани се уште полоши.
Пост еден му прочитав само, и беше напишан со истиот културен речник.

No further discussion. Не вреди. :/

Едит: Замисли само да почне и Игорче Трпе(в)ски да посетува форуми кај што е спомнат. Па, цар е човекот, секаде го има него. :D

Dobro be lugje so koe pravo vie se povikuvate na kulturen recnik koga vie povikuvavte covekot da bide ubien?!?!?! Imate li be 0,2 primila sens vie za nekoj balans? Imash 10 bozji zapoivedi imash konfucie imash fer plej ala FIFA kako mozesh da dozvolish nekoj da se narekuva retard izrod i da se povikuva deka treba da seubie ta stoka, za da posle se povikuva na kultura na ponashanje? Pa ushe zakana i za mene kje sum bilk baniran? Pa decki vie ste pacienti totalka ej? Vie ispadnav te 100 pati pofolemi diktatori i od Kim Il Sung nemogu da veruem ljudi..

Жалосно е што не можеш да го сватиш концептот на форум:
- Има админи кои поставиле некакви правила
- Има модератори кои ги спроведуваат
- Има членови кои со регистрацијата ги прифатиле и должни се да ги почитуваат
- Има опомени и насоки од модераторите кои служат за новиот член брзо да се прилагоди на средината.

Очигледно, кај тебе опомени не помагаат, не се обиде да сватиш што значи тролање на тема, шерифување на тема итн... Бидејќи имаш проблем да сватиш како идат елементарни работи, ќе одиш малку на одмор, со цел да имаш време за читње и совладување на истите.

Премногу ми е глупава емисијава некако и водителот ми е заникаде ,поставува прашања како да збори со другар му у маало а не пред камера на телевизија

Незнам дали беше реприза емисијата со Боки 13, ама се згазив од смеење. Колку културно се навредуваа тоа чудо едно :ROFLMAO:

Незнам дали беше реприза емисијата со Боки 13, ама се згазив од смеење. Колку културно се навредуваа тоа чудо едно :ROFLMAO:

Беше во живо и се налути оти не бил ексклузивен гостин бидејќи бил поканет и Ацо Кабранов,па на моменти сакаше и да го напушти студиото,брука невидена е

Пак не ја гледав емисијата иако знаев дека ќе има нешто интересно:

„Види Боки, јас тебе лично не те познавам. Од други луѓе и од градот имам слушнато дека си тежок дебил, кретен, морон. Но откако седнав со тебе на кафе муабет сфатив дека ти навистина си таков каков што те претставуваат“ Завршува Саше.

Боки, револтиран со неколку закани го навредил водителот, го извадил микрофонот од својата сива машка блуза и го напуштил студиото!

Ако не држи меморијата ( а не држи) Боки во сите негови емисии зборуваше: „Секој треба да се носи со славата и навредите и машки да го издржи тоа“

Се прашуваме каде ли му отиде машкоста на Боки. Или машкиот пол и однесувањето како машко за него е „Шпанско село“

Боки за се има прв пат нели?
http://fun.mnogoo.mk/mk/articles/Makedonska-scena/boki-13-izbrkan-i-navreden-vo-emisijata-politiko

репризи ќе има со Боки баш да видам тоа?

Го викнал на дебелион во емисија за да го вреѓат......
Ако сакаш да испадниш интересен вреѓај го ама не директно, тие што знаат да "читаат меѓу редови" ќе разберат.

Тукушто го напушто Боки студитото. Ваљда има на youtube.
Eпа нема на јутјуб ,ајде реприза ќе чекам на Наша тв кога се репризите ако знае некој на оваа емисија нека пише ,него мене ме интересира што бара Боки во емисија за политика ?

Eпа нема на јутјуб ,ајде реприза ќе чекам на Наша тв кога се репризите ако знае некој на оваа емисија нека пише ,него мене ме интересира што бара Боки во емисија за политика ?
Ма не му се сите емисии со политичари.
Најдов нешто за тема љубов, ама немам време за гледање 30+ минути, ако некој гледа нека раскаже.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom