ПОЛИТИКО - Наша ТВ

• Креатор на темата Креатор на темата |Volkswagen|
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со Латас му ја гледав само емисијата, и супер му се држеше на искусен волк ко него, дури неколку пати го фати без одговор на Латас, и овој го навредуваше кога немаше одговор.

Ок е ко за почетник не може да очекувате да биде брилијантен, нека продолжи вака ќе се доусоврши.

И аман доста со етикетирање и хејтање на се што ќе излезе, па вие само плукате од позади мониотр, никогаш не сте се обиделе да направите нешто повеќе од агитирање за политичка партија. пинг Алекс д грејт.

Армине не се возбудувај ако ти го споменав другарчето. Ако добро прочита кажав дека Јофе си знае чија пропаганда тера, а овој дека е дезориентиран. т.е дека нема опција. А тоа за лижењето во зависност од гостинот е точно. Секој може да го забележи ако му го ѕирне фејсбук профилот.
Ти бидејќи не знаеш јас дали агитирам за политичка партија немој да галамиш.

Дечково се изгуби, преголем залак му беше Латас, ес да го мрзам од дно на душа ама... па уште фатил онака неначитан и површно информиран за војната да му држи предавања(каде што се изгуби). Али ај, ќе го биде можда :)

Имаш мислење?
- Немам мислење.
Како може да немаш мислење?
- Ете така, немам мислење.
Зошто така? Зошто немаш мислење?
- Зошто немам!
Зошто?
- Затоа што немам!

Латас па каде ти е човечноста, емоциите?
- Емоциите ги чувам за жена ми, а ти не си ми жена!

неискусен,забегува и нема бог знае колку знаење се гледа.. е сега сака да глуми дека е независен т.е. напаѓа и тие и тие ,ама без многу аргументи..се на се уште треба да зрее.. единствено позитивно е тоа што им лупа незгодни прашања,aма не е тоа тоа

Коа ја гледав прв пат емисијава, мислев да не е некоја со хумористична содржина. Воопшто не ми изгледаше сериозно ни емисијата, ни водителот.

Ти Латас си еден од најголемите Срби. - А ти можеби имаш Србометар ? :ROFLMAO:

Преска со Борјан ја подзагледав емисијата , младичов најпаметен е кога ќути...
Mислам која е поентата да правиш емисија и гостите да те понижувет ?

Од баткава поглупо створење немам сретнато на телевизија....го гледав сеа клипот со Латас, и порано еднаш го зачекав со Милчин.
Не ми е јасно, добро бе мајко му стара, од ко ќе завршат емисиите, не ги прегледува да види колку е глуп?

Вчера со овој претседателот на студентите го глеав. Ај тој шо е дебил, ама овој ко му запна зошто нема јадење после 8 :D во студентските мензи. Студентите заради обврски заглавуваат и до подоцна на факултет.

Коментарот на претседателот беше „докторите советуваат после 8 да не се јаде“ :ROFLMAO:

Де линк од неговиов фејсбук профил?

Новинаров врска нема. Па овој бре на Латас и на Борјан ни вода не може да им носи.

Саше е на бан листата на Јанко фан пејџот зашто му сереше цело време а онака од иста телевизија се. :D

Абе може е глуп, нема ни јазик, ни добри аргументи али барем прашува тоа што никој не се осмелува да праша т.е. сите знаеме за тие работи но никој не ги прашува директно. Со Латас не беше баш 16:0 за Латас, зашто и он испадна глуп многу пати...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom