- Член од
- 15 септември 2011
- Мислења
- 36
- Поени од реакции
- 6
Ona shto me zaprepastuva e kako toa pobogu tokmu vie ste protiv mene?! Jas pak si mislev tokmu vie kje mu dadete podrshka na nekoj koj ne pripagja nitu na dvata politicka tabora, nekoj koj ima muda da se sudri so takvi avtoriteti vo zivo kako Latas, Borjan, Chomovski, Buckovski itn bez ni edna minuta iskustvo pred kamera ...nekoj koj se grizi za interesot na obicnata raja i postavuva prashanja shto nikoj novinar nemal tashak da gi postavi a prashanja koi se motaat megju narodot celo vreme...
Idni mnogu verojatni gosti kaj mene vo emisija bilo toa da e vo Politiko ili vo druga emisija dokolku ne se dogovorime so menagerite na Nasha TV okolu biznis nedorazbiranjata se:
Tupurkoski
Frckoski
Amdi
Zingo
Kerim
Pretsedatelot Ivanov
Goshev
Chomsky
Aleksandar Stankovic od HRT
...
Kje dadam se od sebe da napravam skype intervju so Bill Klinton, Zbignjev Bzezinski, Bill Maher, Emy Goodman, Jon Stewart....
Znaci zdravje moze da ocekuvate solidna interesna skandalozna izdrzana kvalitetna emisija od mene so shto edinstveno Snezana Lupevska moza da mi parira pa duri i da e podobra za volja na vistinata, i donekade Olivera Trajkovska, se drugo e pod toa nivo kon koe se stremam..
Pozdrav
Idni mnogu verojatni gosti kaj mene vo emisija bilo toa da e vo Politiko ili vo druga emisija dokolku ne se dogovorime so menagerite na Nasha TV okolu biznis nedorazbiranjata se:
Tupurkoski
Frckoski
Amdi
Zingo
Kerim
Pretsedatelot Ivanov
Goshev
Chomsky
Aleksandar Stankovic od HRT
...
Kje dadam se od sebe da napravam skype intervju so Bill Klinton, Zbignjev Bzezinski, Bill Maher, Emy Goodman, Jon Stewart....
Znaci zdravje moze da ocekuvate solidna interesna skandalozna izdrzana kvalitetna emisija od mene so shto edinstveno Snezana Lupevska moza da mi parira pa duri i da e podobra za volja na vistinata, i donekade Olivera Trajkovska, se drugo e pod toa nivo kon koe se stremam..
Pozdrav