- Член од
- 1 март 2010
- Мислења
- 7.903
- Поени од реакции
- 14.519
Браво за Саудиска Арабија, најнапредни испаднаа според тебеИмаат полигамија. И е ЛПБТ+. Имаат повеќе од 18 скратеници. Едно време беше и педосексуалс дури дел од тоа семејство.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Браво за Саудиска Арабија, најнапредни испаднаа според тебеИмаат полигамија. И е ЛПБТ+. Имаат повеќе од 18 скратеници. Едно време беше и педосексуалс дури дел од тоа семејство.
Не го реков тоа, можеш да земеш и дел од тоа семејство. Имаат лоша традиција која потекнува од Мухамед.Браво за Саудиска Арабија, најнапредни испаднаа според тебе![]()
Што да ти одговорам, не сум оџа па да кажувам бајки.Не го реков тоа, можеш да земеш и дел од тоа семејство. Имаат лоша традиција која потекнува од Мухамед.
Само не ми одговори за положбата на жената во полигамните општества.
Прво кажи дали ти смета само заради тоа што бил Евреин па да знам дали да продолжиме. Без гајле не бил од Црвеноштитците (Рот-Шилдови) туку бил од претерано сиромашна еврејска фамилија.Off topic, ne e, pola tezi mu se dokazani pogresni, i ako ne e kripi maz na 60 godini da misli oti bebe cica oti toa mu pravi seksualno zadovolstvo, ja ne znam sho e.
Да, ради тоа и смета, не напиша она во таа една реченица што и смета.Прво кажи дали ти смета само заради тоа што бил Евреин
Затоа има 100 теми за секс а не им било ОК некој да биде во брак. Малку ми е чуден моралот на многу.Мене ми смета потенцирање на сексуалноста и од стрејт парови. Безвеза ми е споделување интима во јавност без разлика на сексуална определба.
Да, ради тоа и смета, не напиша она во таа една реченица што и смета.
Туку и смета дека е Евреин.
Ебате тоа.
А што во 100 те теми за секс строго треба да си хетеро за да си пишуваш?Затоа има 100 теми за секс а не им било ОК некој да биде во брак. Малку ми е чуден моралот на многу.
Поентата е дека некој јавно тупат за секс и прашуваат лични прашања а се против брак. Некако ми е дволично. По глупо ми е некој да ме прашува јас што правам со некоја отколку некој непознати да се во брак и да посвојат дете.А што во 100 те теми за секс строго треба да си хетеро за да си пишуваш?![]()
Не, досадни сте.Си не читал ли со дарлинг до сега за вака да влеташ?
Ммм, па добро форумов е за дискусии. Ама и ја не претпочитам да пишувам детали за мојот сексуален живот, ниту па ме интересира сексуалниот живот на некој од членовите на форумот. И не само виртуелно, туку и реалнко.Поентата е дека некој јавно тупат за секс и прашуваат лични прашања а се против брак. Некако ми е дволично. По глупо ми е некој да ме прашува јас што правам со некоја отколку некој непознати да се во брак и да посвојат дете.
Нема ништо да им стане ако се посвоени од хомо пар. Ако се ОК родители зошто да не исто треба да се третираат. Ако има исфрустрирани фаци на кој тоа им смета тоа е нивен проблем не на тие што посвојуваат. Па и детето да стане хомо е ОК иако воопшто не мора. Деца посвојуваат со разни вери или политички убедување или што ти ја знам што....па добро,отсуството на социјална и човечка одговорност не ни дава за право да осакатуваме нежни детски души и психи...или грешам?
Родителите ни влијаат на професијата, верата, политиката, сексуланата ориентација, хобито, образованието и што ли уште не...на сите ни влијаело воспитанието и родителите. Што е добро а што е лошо?...убава е демократијата,ни остава простор да размисливаме со своја глава,а со тоа и да ги шириме нашите погледи за животот
...се прашувам само,како ќе ја доживее истата едно дете кое немало право на избор и кои се последиците по неговиот психолошки развој?