Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мислиш како изгледа жена
Јас реков изгледа како жена, а не дека е жена фала богу нормален сум такви створења не ме привлекуваатA, така ли? Па што не легнете некои од нив?
Јас реков изгледа како жена, а не дека е жена фала богу нормален сум такви створења не ме привлекуваатмуааааааа
Ти давајгаз како сакаш свати си го , нормалните знаат за што зборам ајт позз.Рече изгледале бетер од жени. Сега, ако бетер, као полошо, ги вреѓаш жените, не многу долично за некој хетеросексуалец. Ако бетер како better, тогаш изгледаат поубаво од повеќето жени на кои си налетал, и затоа беше прашањето зошто не сте легнале некои од нив.
Ти давајгаз како сакаш свати си го , нормалните знаат за што зборам ајт позз.
Жените се навредени од педерите, ни еден педер не сака да има врска со жена, од вас се отфрлени, за вас жени не постојат, ние барем ги клецкаме.Рече изгледале бетер од жени. Сега, ако бетер, као полошо, ги вреѓаш жените, не многу долично за некој хетеросексуалец. Ако бетер како better, тогаш изгледаат поубаво од повеќето жени на кои си налетал, и затоа беше прашањето зошто не сте легнале некои од нив.
Жените се навредени од педерите, ни еден педер не сака да има врска со жена, од вас се отфрлени, за вас жени не постојат, ние барем ги клецкаме.
Ете јас не сакам да ја ебам мајка ти, дали тоа ја прави курва?Само курва може да биде навредена од тоа да не секое машко сака да ја ебе. А со оглед дека со такви ти арчиш време, не е ни чудно да си прашал и да ти се пожалиле![]()
Жените се навредени од педерите, ни еден педер не сака да има врска со жена, од вас се отфрлени, за вас жени не постојат, ние барем ги клецкаме.
Ете јас не сакам да ја ебам мајка ти, дали тоа ја прави курва?
Затоа што се клецаат со тие што не се од Македонска националност и Православна вероисповест... WELCOME TO MACEDONIA..Оженичеш ти неку селанку, па да те цело село види! Во последно време многу мои другарки почнаа да се лезбејчат...викаат дека за ништо не ве бива, дека дури не знаете ни да клецкате како што треба![]()
пиле мало, јас клецкам еве полни 30 години (летово се наполна) пред то уше една деценија го тинкав, па да бев работник - ќе се пензионирав до сега, мене сега ми е битно како да одбегнам секс а не како да дојдам до секс, се видов, пробав се, и оставам на вас младите да продолжите а вие пола се пропедерчивте, друга полојна се пролезбејчивте. Останаа уше кучињата да се клецкаат по улиците[DOUBLEPOST=1411659571][/DOUBLEPOST]Оженичеш ти неку селанку, па да те цело село види! Во последно време многу мои другарки почнаа да се лезбејчат...викаат дека за ништо не ве бива, дека дури не знаете ни да клецкате како што треба![]()
значи не важи то шо го кажа предходноНе, бидејќи мислењето ќе е взаемно![]()