мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.970
- Поени од реакции
- 25.071
Не си го сватил прашањето очигледно.Возбудливо чекам одговор на првото прашање.
Па ти ме праша нели мислам јас така бе![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не си го сватил прашањето очигледно.Возбудливо чекам одговор на првото прашање.
Па ти ме праша нели мислам јас така бе![]()
Losa ti e statistika, a i ti odgovori na mojot post koj voopsto nema takva konotacija a ne na nekoj sto bara takvo nesto, nego kako trgnal muabetot ce udarame i nie etiketa "heterofobi" pa ce pocneme i nie da trazime prava i slobodiОд кај ли ми дојде таква идеја? Па 90% од хомофобите тоа го „препорачуваат“
со ф се пишува, сФативНе си го сватил прашањето очигледно.
Хетерофоби, сериозно, најсериозно ?Losa ti e statistika, a i ti odgovori na mojot post koj voopsto nema takva konotacija a ne na nekoj sto bara takvo nesto, nego kako trgnal muabetot ce udarame i nie etiketa "heterofobi" pa ce pocneme i nie da trazime prava i slobodi
Попрво би станал канибал него педер..Вие сега што сте со поинакви размислувања, не можете да знаете за понатака, од кај знаете дека нема да ви се појави некоја желба да пробате со машко во иднина ?!![]()
со ф се пишува, сФатив
Хетерофоби, сериозно, најсериозно ?![]()
Дечко смешен си ми ти мене, и тоа многуA aaa BRM, so "F" !!! bezi bre...
Ај дека не можеш.Попрво би станал канибал него педер..
Глупости у боја. Се работи за културолошко толкување.Ајде малце да направиме споредба на зборот Педер и Убав.
Затоа што биолошки не се разликуваат од останатите, имаат исти психички и физички потреби како сите други, способни се да одгледаат потомство, допринесуваат за општеството со работа и уметност.И ајде конечно со свои зборови објасни ми зошто сметаш дека хомосекуалноста е нормална појава во едно општество. Зошто ти сметаш дека е така а дека Јас грешам. Твое мислење а не статистики, курци палци.
Во ред, вие си знаете. Мада ја велам дека еве со неколку што сум зборела, ми рекоа дека прво не ни помислуваа на тоа, исто беа против гејовине и слично, се потресуваа и на нивната веќеПопрво би станал канибал него педер..
smej se ti slobodno, bolje da se smees nego crnila da promoviras ovde, kako sto pocna, isto so F...Дечко смешен си ми ти мене, и тоа многу
Ај дека не можеш.
Тоа се вика писменост.smej se ti slobodno, bolje da se smees nego crnila da promoviras ovde, kako sto pocna, isto so F...
Брејјј ем хомосексуалец ем образован. Во вакво дискриминирачко општество незнам ни сам како успеа да се образоваш. Се криеше дека си педер( лезбејка)?со ф се пишува, сФатив
pa ne e natprevar po gramatika, mene me obvinuvas za nesto so nema veze, covekot pocna pravopis da go ucis, a se od frustacija zasto ne se slozuvame so tebe. Da su nam ocevi bili pederi, mi ne bismo ni bili.....Тоа се вика писменост.
Браво браво, па и профајлер си бил ти беБрејјј ем хомосексуалец ем образован. Во вакво дискриминирачко општество незнам ни сам како успеа да се образоваш. Се криеше дека си педер( лезбејка)?
Точно, не е натпревар по граматика но возрасен човек да не знае дека се пишува сфати а не свати нели е срамота? За мајчиниот јазик се работи, не за англиски, српски, грчки или некој другpa ne e natprevar po gramatika, mene me obvinuvas za nesto so nema veze, covekot pocna pravopis da go ucis, a se od frustacija zasto ne se slozuvame so tebe. Da su nam ocevi bili pederi, mi ne bismo ni bili.....
Браво браво, па и профајлер си бил ти беАко некоја личност не е хомофоб и сите за таа личност се луѓе без разлика на сексуална определба тој е педер/лезбејка
A aко на пример некој е рацист и јас ги бранам на пример кинезите дали тоа автоматски ме прави кинез?
Точно, не е натпревар по граматика но возрасен човек да не знае дека се пишува сфати а не свати нели е срамота? За мајчиниот јазик се работи, не за англиски, српски, грчки или некој друг![]()