Хомосексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.128
Од кај ли ми дојде таква идеја? Па 90% од хомофобите тоа го „препорачуваат“
Losa ti e statistika, a i ti odgovori na mojot post koj voopsto nema takva konotacija a ne na nekoj sto bara takvo nesto, nego kako trgnal muabetot ce udarame i nie etiketa "heterofobi" pa ce pocneme i nie da trazime prava i slobodi

Вие сега што сте со поинакви размислувања, не можете да знаете за понатака, од кај знаете дека нема да ви се појави некоја желба да пробате со машко во иднина ?!:cautious:

Не си го сватил прашањето очигледно.
со ф се пишува, сФатив
Losa ti e statistika, a i ti odgovori na mojot post koj voopsto nema takva konotacija a ne na nekoj sto bara takvo nesto, nego kako trgnal muabetot ce udarame i nie etiketa "heterofobi" pa ce pocneme i nie da trazime prava i slobodi
Хетерофоби, сериозно, најсериозно ? :facepalm:

Вие сега што сте со поинакви размислувања, не можете да знаете за понатака, од кај знаете дека нема да ви се појави некоја желба да пробате со машко во иднина ?!:cautious:
Попрво би станал канибал него педер..

Ајде малце да направиме споредба на зборот Педер и Убав.
Глупости у боја. Се работи за културолошко толкување.
Денес никој не се вреѓа на „педер“, цело Скопје употребува „пеер“...
Некој се вреѓа и на „шип.тар“ од културолошки и преносен аспект, а у суштина е изворен етнонимски збор.
И ајде конечно со свои зборови објасни ми зошто сметаш дека хомосекуалноста е нормална појава во едно општество. Зошто ти сметаш дека е така а дека Јас грешам. Твое мислење а не статистики, курци палци.
Затоа што биолошки не се разликуваат од останатите, имаат исти психички и физички потреби како сите други, способни се да одгледаат потомство, допринесуваат за општеството со работа и уметност.

Попрво би станал канибал него педер..
Во ред, вие си знаете. Мада ја велам дека еве со неколку што сум зборела, ми рекоа дека прво не ни помислуваа на тоа, исто беа против гејовине и слично, се потресуваа и на нивната веќе
да речеме 36, 37, 40-тата година веќе почнала да им се јавува желба за со машко да си пробаат.
Но, не мора да значи. Али не можеш да знаеш :)

со ф се пишува, сФатив
Брејјј ем хомосексуалец ем образован. Во вакво дискриминирачко општество незнам ни сам како успеа да се образоваш. Се криеше дека си педер( лезбејка)?

Брејјј ем хомосексуалец ем образован. Во вакво дискриминирачко општество незнам ни сам како успеа да се образоваш. Се криеше дека си педер( лезбејка)?
Браво браво, па и профајлер си бил ти бе :D Ако некоја личност не е хомофоб и сите за таа личност се луѓе без разлика на сексуална определба тој е педер/лезбејка :cuc:
A aко на пример некој е расист и јас ги бранам на пример кинезите дали тоа автоматски ме прави кинез? :pos:
pa ne e natprevar po gramatika, mene me obvinuvas za nesto so nema veze, covekot pocna pravopis da go ucis, a se od frustacija zasto ne se slozuvame so tebe. Da su nam ocevi bili pederi, mi ne bismo ni bili.....
Точно, не е натпревар по граматика но возрасен човек да не знае дека се пишува сфати а не свати нели е срамота? За мајчиниот јазик се работи, не за англиски, српски, грчки или некој друг :)

Последно уредено од модератор:
Браво браво, па и профајлер си бил ти бе :D Ако некоја личност не е хомофоб и сите за таа личност се луѓе без разлика на сексуална определба тој е педер/лезбејка :cuc:
A aко на пример некој е рацист и јас ги бранам на пример кинезите дали тоа автоматски ме прави кинез? :pos:

Точно, не е натпревар по граматика но возрасен човек да не знае дека се пишува сфати а не свати нели е срамота? За мајчиниот јазик се работи, не за англиски, српски, грчки или некој друг :)

raSist*

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom