Хомосексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.128
Уште да те исправам и дека хомосексуалноста е противприродна појава и дека према медицински и полициски статистики многу поголем процент на психички пореметување, психози, обиди за самоубиства и самоубиства, органски болести, пократок животен век, семејно насилство, злоупотреба на алкохол и наркотици, промискуитет, кратки и нестабилни врски... има во гејските заедници од колку во нормалните заедници.
Е сега речи фала и следен пат истражи ја материјата пред емотивно да завземеш страна
Се додека хетеронормативноста е стандард, малку од ова погоре ќе се промени. Значи тие таквите како тебе се причината за депресиите, несебеприфаќањето и застранувањето во алкохол и дрога.

Цела среќа работите брзо се движат напред и Европа и С. Америка стануваат подобро место за живеење за сите, а тие како тебе набрзо ќе се загрозени видови за кои ќе се носат закони за заштита и конзервација.

За да знаат идните генерации како не треба.

Како што можат цивилизирано да реагираат и се однесуваат голем број твои колеги хетеросексуалци, со кои се знам лично. Да им кажам дека си заинтересиран за часови по цивилизација? Ќе те научат ствар-две околу "нормално" однесување. Ваљда. Што те знам.

А што имам јас кажано што не се вклопува?

Зар твојата теорија на "доминантна (и трајна) сперма" е помалку глупост во споредба со што и да е што имам треснато на форумов? Ти стварно си забегал :D
Прво колку што се они хетеро толку сум јас првото Л од ЛГБТ..
Вторто,имаш такви глупости напишано во врска со хомосексуалноста и гледањето на религијата врз истата,што ретко кој на овој форум може да напише такви идиотизми.Тоа со спермата не е моја теорија туку на Руската Академија на Науките + не е спермата туку ДНК во прашање,толку и ти знаеш. :)

Чудно како врвни психијатри прават теза за нешто па после 21 година ја поништуваат..
Може очекувале наплив на пациенти и брзо богатење, ама ѝм се изјаловила работата.

Прво колку што се они хетеро толку сум јас првото Л од ЛГБТ..

А ти знаеш дека не се хетеро бидејќи ..... имаш хетеро/геј радар вграден во задникот? Ако сакаш можеш да провериш.

Вторто,имаш такви глупости напишано во врска со хомосексуалноста и гледањето на религијата врз истата,што ретко кој на овој форум може да напише такви идиотизми.Тоа со спермата не е моја теорија туку на Руската Академија на Науките + не е спермата туку ДНК во прашање,толку и ти знаеш. :)

Спермата беше топик тогаш, не се вади сега. Прифати си ги глупостите. Руската академија а? Океј :pos:.

И што сум пишал за религијата и хомосексуалноста? Потсети ме.

Се додека хетеронормативноста е стандард, малку од ова погоре ќе се промени. Значи тие таквите како тебе се причината за депресиите, несебеприфаќањето и застранувањето во алкохол и дрога.

Цела среќа работите брзо се движат напред и Европа и С. Америка стануваат подобро место за живеење за сите, а тие како тебе набрзо ќе се загрозени видови за кои ќе се носат закони за заштита и конзервација.

За да знаат идните генерации како не треба.
Пак ќе ти препорачам да малце барем прочиташ за тоа што се обидуваш да дискутираш, статистиките се од земји со висока толеранција кон педерите, Холандија, канада, Нов зеланд... Во холандија самоубиствата и психозите на гејојте се и до 5 пати поголеми од колку кај нормалните луѓе. Холандија го легализираше педерството во 1811 година. Веќе 203 години педерлуко е легален во холандија, општеството изгради за тие 2 века висока толеранција и прифаќање на гејојте, тие таму ги имаат сите “права“ закони, заштитени се од секаква дискриминација. И пак не им оди, пак се процентуално многу психички поболни од нормалните, пак процетуално многу повеќе се самоубиваат и обидуваат да се самоубијат.... Така да нешто надвор од општеството и околината не чини кај нив. Нешто внатре некоја генетика.. хемија... е испомешана па ги води на то дереџе.
Истото ќе ти кажат и медицински и полициски статистики во Америка, канада, Нов Зеланд. Ги има, не се тајна.

Или пак второто најмоќно лоби во светот умешало прсти.

Да беше најмоќно, и да беа твоите стравови од хомосексуалците вистина - До сега ќе беше сексуален роб на некој хомосексуалец, немаше да дрндаш тука. Среќа твоја, што и двете работи не се вистина. Едно затоа што немаше за што муабет да правиш овде ако ги имавме правата, друго, среќа што тие стравови ги викаат ирационални со причина. Али ај, да ти објаснувам ирационалност што е на тебе е ко на рипка аквариумот да и го објашњавам.

А ти знаеш дека не се хетеро бидејќи ..... имаш хетеро/геј радар вграден во задникот? Ако сакаш можеш да провериш.

Спермата беше топик тогаш, не се вади сега. Прифати си ги глупостите. Руската академија а? Океј :pos:.

И што сум пишал за религијата и хомосексуалноста? Потсети ме.
Немам радар,не го примам јас како тебе од позади,јас имам знаење и сум ја читал Мајн Кампф(lovely book) што би рекол ти.
Работата беше за наследните особини односно ДНК кои се наследуваат,што да прифатам ? твојата хистерија и поголемата шизофренија на онаа ''што се е*е само со генијалци'' ?

Да беше најмоќно, и да беа твоите стравови од хомосексуалците вистина - До сега ќе беше сексуален роб на некој хомосексуалец, немаше да дрндаш тука. Среќа твоја, што и двете работи не се вистина. Едно затоа што немаше за што муабет да правиш овде ако ги имавме правата, друго, среќа што тие стравови ги викаат ирационални со причина. Али ај, да ти објаснувам ирационалност што е на тебе е ко на рипка аквариумот да и го објашњавам.
Затоа што освен примање од позади не те интересира ништо друго во животот,на пример да имаше познавања колку такви како тебе паранормални има во геополитиката,ќе знаеше дека светот е заминат во неповрат баш поради таквиите.Слични на тебе.
А за тоа ропството,тешко да ти кажам,но да беше Хитлер паметен и да ги слушаше неговите генерали,ти сега ќе беше прашина во Аушвиц.[DOUBLEPOST=1410959151][/DOUBLEPOST]
Тогаш не дрндај ко да ја знаеш сексуалната ориентација на 7 милијарди луѓе на светов.
Немој нити ти да лаеш кога не ме разбираш.

Немој нити ти да лаеш кога не ме разбираш.

Дека се тешиш со таа теорија дека некоја девојка на времето што си ја збрцал пијана, коа ќе има деца ќе наследи твои особини? Тоа да разберам? Важи (y).

Дека се тешиш со таа теорија дека некоја девојка на времето што си ја збрцал пијана, коа ќе има деца ќе наследи твои особини? Тоа да разберам? Важи (y).
Хахахаха.. не е тоа темата,но сепак,драго ми падна што твојата овде другарка и сестра по професија ја фати таква хистерија што ќе ме легаше во затвор да не беше ова само преку интернет..

П.С Теоријата ти кажав чива е,ако ти имаш поголема интелегенција од нив за да направиш контратеза(а немаш)тогаш зошто го спомнуваш тоа..

Јас фино изнесов став дека Нацизмот е природна контрареакција на нас нормалните.И тоа е мој став.А ти секоја тема мора да ја изобличиш заради твоите комплекси..

Веројатно така што Светската здравствена организација и сите други научни релевантни институции повеќе од 40 години кажуваат дека се работи за сексуална ориентација ништо поразлична од хетеросексуалната.

А ти врз основа на што тврдиш дека не е нормална појава?
Ако утре светската здравствена организација одлучи дека сте болни и дека вашата ориентација е ненормална, тогаш ке прифатиш дека си ненормален или ке најдеш друг изговор?
Но настрана светската здравствена организација, Ти зошто мислиш дека е нормална, а останатите 99.99% од популацијата не смета дека е така.
Моето тврдење е на основа на огромно мнозинство од популацијата кое за нормална, исправна и општоприфатена ориентација ја смета хетеросекуалноста. Сакаш меѓу луѓето, сакаш во природата.
Така да повели твое мислење зошто сметаш дека таа е нормална, онака со твои зборови.

Ако утре светската здравствена организација одлучи дека сте болни и дека вашата ориентација е ненормална, тогаш ке прифатиш дека си ненормален или ке најдеш друг изговор?
Но настрана светската здравствена организација, Ти зошто мислиш дека е нормална, а останатите 99.99% од популацијата не смета дека е така.
Моето тврдење е на основа на огромно мнозинство од популацијата кое за нормална, исправна и општоприфатена ориентација ја смета хетеросекуалноста. Сакаш меѓу луѓето, сакаш во природата.
Така да повели твое мислење зошто сметаш дека таа е нормална, онака со твои зборови.
Како прво, дали се работи за нивото на хистерија која владее во државава, па секој кој е про-социјални права мора да го етикетираме како педер, соросоид, сатанист и не знам што?

Второ, кои се тие 99,99% од популацијата? Чија? На твоето потесно семејство? Процентот на популација која смета дека машката и женска хомосексуалност е нормална и/или прифатлива се движи до 88% во Шпанија, 87% во Германија, 80% во Чешка и Канада, 79% во Австралија, 77% во Франција, 76% во Британија, 74% во Аргентина и Италија, 73% на Филипините, 68% во Чиле, 61% во Мексико, 60% во САД и Бразил, 54% во Јапонија... а 1% во Нигерија, 2% во Пакистан, 3% во Египет, 4% во Палестина и тако даље. Овие последните земји те асоцираат на нешто?

Не гледам зошто на некој кој е физички здрав, способен да работи и да се грижи за други човечки суштества, кој доброволно стапува во интимни односи со други полнолетни човечки суштества, способен да разликува добро и корисно од лошо и штетно и кој тежнее кон состојба на задоволување на своите потреби без наштетување на другите, треба да му се ограничува ама било какво социјално право. Истополовите родители се подобри родители од другите, пак ќе речам, за жал.

Наместо сите да си се сакаме, дружиме и почитуваме. Ние ги пљукаме луѓето, оценуваме по физички изглед, пол и слично. И тие се луѓе, јас би се согласила со законов. Зашто да не?!
Што би им фалело на децата?! Што ако се хомосексуалци, од самото раѓање имаме право на воздух
на живот, што со нивните чувства? Едно машко има потреба едноставно од друго исто.
Што се може тука. Ништо!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom