Commision Junction zarabotka

• Креатор на темата Креатор на темата zoki_com
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
Dali nekoj na forumov zarabotuva so ovaa firma koja e dosta poznata
koga vi stignat cekovite vo koja banka gi unovcuvate ???

кажи нешо поопширно во врска со ова
прв пат слушам за ова нешо

Na stranskite forumi koga nekoj ce napise vakvo nesto mu odgovaraat
Google e tvojot prijatel
pa aj probaj i ti da najdes nesto

Na stranskite forumi koga nekoj ce napise vakvo nesto mu odgovaraat
Google e tvojot prijatel
pa aj probaj i ti da najdes nesto
http://www.cj.com/ е доста стара работа сигурно постои преку 10 години. Никој не сум слушнал во МК дека заработил од ова. Или можеби се крие? За чековите знам дека комерцијална и стопанска може да ги смени сигурно, најверојатно можат и другите банки. Зарем уште со чекови се расправаат? PayPal и AlertPay чековите ги однесоа во заборав колку што знам. А за од AlertPay доволно е виза интернет од стопанска и ке си ги префрлиш парите. Па после од шалтер ќе ги извадиш или банкомат ако ги префрлиш на друга сметка со електронско банкарство.

http://www.cj.com/ е доста стара работа сигурно постои преку 10 години. Никој не сум слушнал во МК дека заработил од ова. Или можеби се крие? За чековите знам дека комерцијална и стопанска може да ги смени сигурно, најверојатно можат и другите банки. Зарем уште со чекови се расправаат? PayPal и AlertPay чековите ги однесоа во заборав колку што знам. А за од AlertPay доволно е виза интернет од стопанска и ке си ги префрлиш парите. Па после од шалтер ќе ги извадиш или банкомат ако ги префрлиш на друга сметка со електронско банкарство.

вадењето пари од алерт не е проблем имам се поврзано и имам вадено неколку пати него ме интересира колку е валидна странава и дали плаќа

Со тоа што постои 10-тина години би требало да функционира. Неам искуство ич со ЦЈ. Ако некој има искуство нека каже.

A ako imas samo opcija check i direct deposit sto odbiras ???? Kako jas da odberam AlertPay ???
--- надополнето: Jun 24, 2011 10:56 PM ---
Со тоа што постои 10-тина години би требало да функционира. Неам искуство ич со ЦЈ. Ако некој има искуство нека каже.

Jas sakam da probam pa mislev nekoj na forumov zarabotuva
--- надополнето: Jun 24, 2011 10:57 PM ---
PayPal da ama ne raboti vo MK osven taa finta so tutunska ama mislam deka umre i tou

A ako imas samo opcija check i direct deposit sto odbiras ???? Kako jas da odberam AlertPay ???
--- надополнето: Jun 24, 2011 10:56 PM ---

Jas sakam da probam pa mislev nekoj na forumov zarabotuva
--- надополнето: Jun 24, 2011 10:57 PM ---
PayPal da ama ne raboti vo MK osven taa finta so tutunska ama mislam deka umre i tou

Вака. Ако имаш чек од CJ одбери Check и откако ќе ти стигне преку обична пошта иди во НЛБ и речи им дека сакаш да ставиш чек на инкасо (ќе ти земат 200 ден провизија) или во комерцијална каде што ќе ти земат 400 денари + 0.5-1% од вредноста на чекот.

Тоа е тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom