T-Mobile Move

• Креатор на темата Креатор на темата gale_vlae
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 декември 2005
Мислења
661
Поени од реакции
7
Локација
Скопје
t-mobile-move-1.jpg

T-Mobile Move т.е. Alcatel OT-908
Телефонов нуди многу за тие пари како што можев да прочепкам. Па ме интересираат ваши мислења ако некој го има.

Според спецификациите не се целосно исти.Move-от нема Wi-Fi и не е точно наведено каков тач скрин има (capacitive или resistive) и уште 2-3 опции можеби им е грешка напишано незнам.Ама за ефтини пари имаш и Xperia x8 што е доста добар телефон.

На сајтот на алкател ги има како посебни модели, но според упатствата што можат да се симнат, и спецификациите во нив е истиот модел.

Тачот е resistive,има подобра батерија од рејсерот на зте, има андроид 2.2, и вреди за парите според мене. Подробни спецификации тука

Тачот е resistive,има подобра батерија од рејсерот на зте, има андроид 2.2, и вреди за парите според мене. Подробни спецификации тука

capacitive е екранот, еве ја рекламата од Хрватска

еве ги и точните спецификации од упатството
Untitled-1-1.jpg

Лично се сомневам дека е капактивен но нема да се инатам. Ако move има исти спецификации т.е. е истиот телефон Алкател от-908 милам дека хрватите лажат. На сајтот на нашиот т-мобиле го има истово видео но викаат дека има одличен мултитач.
Како и да е ако навистина има капактивен екран кој добро функционира (и тоа е многу важно), тогаш телефонов ептен си вреди за парите.

Лично се сомневам дека е капактивен но нема да се инатам. Ако move има исти спецификации т.е. е истиот телефон Алкател от-908 милам дека хрватите лажат. На сајтот на нашиот т-мобиле го има истово видео но викаат дека има одличен мултитач.
Како и да е ако навистина има капактивен екран кој добро функционира (и тоа е многу важно), тогаш телефонов ептен си вреди за парите.

На отприлика 2 минути зборат за от-908, ова е видео од MWC 2011.

OT-990 i OT-908 имаат капактивен екран, а другите модели како OT-890 немаат

Телефонот го земав пред неколку дена и сум воодушевен за колку малку пари добив солиден телефон. Спецификациите се исти каок на Alcatel OT-908 и T-Mobile фала богу го немаат "осакатено".
Супер ќе беше барем батеријата да е малце појака ама за тие пари не се жалам(батеријата е единствен минус).

Абре луѓе дај помагајте .. !! сакам да го зиам телефонот http://www.t-mobile.com.mk/public/d...348&eg=002;102&et=168;199;221;173;171;177;175 истиот за кој е отворена темата .. е сеа не се разбирам многу за цениве ама може ли некој да ми каже колку ке биде претплатата за пензионер ?? оти пред 2 години земав телефон и го отплакав 2 години за 236 денари месечно ... во тие 236 имав и разговор толку .. ! е сеа пак сакам да зиам аама преку пензионер .. и колку ке треба да плакам месечно ако треба да го отплаќам 24 месеци ( 2 години ) ?????????

Абре луѓе дај помагајте .. !! сакам да го зиам телефонот http://www.t-mobile.com.mk/public/detali-za-telefon.nspx?phoneid=8654&tabid=1&tn=Relax Comfort&ti=348&eg=002;102&et=168;199;221;173;171;177;175 истиот за кој е отворена темата .. е сеа не се разбирам многу за цениве ама може ли некој да ми каже колку ке биде претплатата за пензионер ?? оти пред 2 години земав телефон и го отплакав 2 години за 236 денари месечно ... во тие 236 имав и разговор толку .. ! е сеа пак сакам да зиам аама преку пензионер .. и колку ке треба да плакам месечно ако треба да го отплаќам 24 месеци ( 2 години ) ?????????

Зависи колкава претплата че имаш,дали си стар или нов корисник дали че бидат 12 или 24 месеци,најубаво појди во т-мобиле и таму че ти објаснат

Зависи колкава претплата че имаш,дали си стар или нов корисник дали че бидат 12 или 24 месеци,најубаво појди во т-мобиле и таму че ти објаснат
Иначе стар корисник сум и сакам да плаќам 24 месеци ... и денеска планирам да појдам до т-мобиле !

Zdravo jas sum nov na stranata na Kajgana. T-Mobile Move e dobar telefon ima i Wi-Fi i lesen tach Android 2.2.2. Za tie pari e dobar telefon.

здраво барав а немаше соодветна тема за моето прашање па поради тоа тука прашувам некој од членовите дали има склучено договор со тмобиле со новиве фамили паќети што ги нудат.. дали има некоја скриена политика или се што тврдат е така.. мене ми имаат кажано дека е неограничено со тмобиле и плус 200 мин кон други мрежи.. па ако знае некој добро е да сподели искуства..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom