T-Mobile Move т.е. Alcatel OT-908
Телефонов нуди многу за тие пари како што можев да прочепкам. Па ме интересираат ваши мислења ако некој го има.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тачот е resistive,има подобра батерија од рејсерот на зте, има андроид 2.2, и вреди за парите според мене. Подробни спецификации тука
Лично се сомневам дека е капактивен но нема да се инатам. Ако move има исти спецификации т.е. е истиот телефон Алкател от-908 милам дека хрватите лажат. На сајтот на нашиот т-мобиле го има истово видео но викаат дека има одличен мултитач.
Како и да е ако навистина има капактивен екран кој добро функционира (и тоа е многу важно), тогаш телефонов ептен си вреди за парите.
Абре луѓе дај помагајте .. !! сакам да го зиам телефонот http://www.t-mobile.com.mk/public/detali-za-telefon.nspx?phoneid=8654&tabid=1&tn=Relax Comfort&ti=348&eg=002;102&et=168;199;221;173;171;177;175 истиот за кој е отворена темата .. е сеа не се разбирам многу за цениве ама може ли некој да ми каже колку ке биде претплатата за пензионер ?? оти пред 2 години земав телефон и го отплакав 2 години за 236 денари месечно ... во тие 236 имав и разговор толку .. ! е сеа пак сакам да зиам аама преку пензионер .. и колку ке треба да плакам месечно ако треба да го отплаќам 24 месеци ( 2 години ) ?????????
Иначе стар корисник сум и сакам да плаќам 24 месеци ... и денеска планирам да појдам до т-мобиле !Зависи колкава претплата че имаш,дали си стар или нов корисник дали че бидат 12 или 24 месеци,најубаво појди во т-мобиле и таму че ти објаснат