13-09-2008 саатот ми забегава нешо изглеа 00:29 од Моника(другарка)
ние сме у мц доналдс ќе доеме за пола саат у парк бидете кај 8те чешмички мва. иначе у инбокс имам 786 пораки
20.11.2006 13:21:11 еве и датум и час :wink:
иначе пораката е од една другарка која ме известува дека го видела тој што ми се свиѓаше тогаш. аххх... тоа беа времиња:back:
21:24 25-12-07 од еден другар...
Еј денес ке дојдам Охрид ке ти кажам се.Станот е горе кј баракине, многу е убав на 2 спрата таман ко за нас.Ке дојдам кј тебе со некој и ке се договориме за пари.
29.08.2008 od libeto:Moeto srce bilo pijano,sakalo se kaelo,davalo i zemalo bilo srekno i gubelo,ostavalo i bilo ostaveno,no nikogas ne bilo vaka ludo zaljubeno.TE SAKAM inace mn si ja sakam porakava
17-10-2004 (од Другарка ми)
Си реков да не заборај кај живеам па ќе ти кажам. Ќе излежиш на улица кај тебе ќе одиш право па ќе свртиш лево надолу, ќе одиш, одиш, одиш па ќе свртиш десно па ќе одиш право, право па пак десно, ќе одиш нагоре, па лево и после право, право и кај шо завршва улицата (од прилика 10m) пред куќа си кај мене.
Од пред 4 години, ја префрлувам пораката од моб на моб...
Ако ја зачуваш пораката, ме сакаш.
Ако ја избришеш, ме обожаваш.
Ако ми одговориш, ме посакуваш.
Ако не ми одговориш, не можаш без мене.
Што ке правиш сега, срце мое?
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.