Keine Lust spotot bese koga se naduvani kako baloni? Amerika spotot e na Mesecinata, a Mein Teil e mnogu gaden spot. Kosturi se vlecat po zemja na ist nacin kako sto se dvizat lugje koi imaat tetanus. Stvarno loso izgleda, osobeno zgrcenite muskuli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
SpAcE_c0wb0y напиша:Keine Lust spotot bese koga se naduvani kako baloni? Amerika spotot e na Mesecinata, a Mein Teil e mnogu gaden spot. Kosturi se vlecat po zemja na ist nacin kako sto se dvizat lugje koi imaat tetanus. Stvarno loso izgleda, osobeno zgrcenite muskuli.
Dark Knight напиша:Volume 3 e golemo razocharuvanje.
Убаво речено.....Mad Maxx напиша:Za mene Metallica postojat do 91'-Black.Toj bese taka-taka,no vo nikoj slucaj ne moze da se sporeduva so Kill'em All,Ride the Lighting,Master of Puppets ili
...And Justice For all...(posebno so Master,koj im e najbolji album ubedlivo).
Na vremeto ko kopilj nemase klupa ili zid kade nemav napisano Metallika i nemase pesna so ne ja znaev na pamet od a do s,ali fakat e deka mnogu fanovi izgubija so poslednive stvari.
Kapak na se mi bese koa gi vidov kako javno(ne mi teknuva uste koi grupi bea so niv)izjavuvaat deka celosno gi podrzuvaat uck vo nivnata borba za sloboda protiv slavonskite represori.Aman molim te,sto koj k*r pa oni znaat za sranjava so bea ovde i od koga stanaa politicki figuri.Ili ne znaat vise kako muzika da praat pa aj da barame publicitet po sekoj cena.Od togas nekju da gi cujam.
Зашооо бе браво ти.....Mesaja напиша:БРАВО!! :hey3: :hey3: :hey3:
Абе оди паси трава!!! :arrow:Mesaja напиша:Абе ја го подржувам со она...Металика беа до 91..
Абе не му давај погрешни инструкции.MSV напиша:Абе оди паси трава!!! :arrow:Mesaja напиша:Абе ја го подржувам со она...Металика беа до 91..
:lol: :lol: :lol:MSV(support) напиша:Абе не му давај погрешни инструкции.MSV напиша:Абе оди паси трава!!! :arrow:Mesaja напиша:Абе ја го подржувам со она...Металика беа до 91..