Кој сака да биде Кајгана? (kajgana.com.mk)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
каква глупа маркетиншка финта.у
ствари глупа..ама од нивна страна доста паметно,затоа што сигурно на многу луѓе им се случува на крај да допишат ".mk", и оп на ТОЧКА, можеби за луѓето што биле на КАЈГАНА ќе се изенанадат и ќе речат па ова не кајгана,ама за оние што не биле(ако воопштв ги има такви) па мислам дека нема да им биде чудно.ќе си речат ОК.
сепак глупо и селски од нивна страна

Абаман голем кур, ќе видиш дека префрла на друга страна фала богу ќе сфатиш дека не е кајгана.

П.С. Колку сака нека е неморално, етички неиздржано, подмолно, смрдено, скапано, педерски и глупо, јака финта е:icon_lol: .

KAJGANA.COM си е кајгана а ако пишете KAJGANA.COM.MK се отвора TOCKA.COM.MK

го имате ова приметено ?
мене искрено речено ме нервира тоа што точка не е толку популарна страница како КАЈГАНА а крадат линкови од кајгана

Ај да се најт некој паметен и нивните линкови да ги насочи на кајгана
Имаме стручен кадар на форумов за таква работа ???

Нема потреба од замарање.
Не гледам дека би била загрозена Кајгана од овој „гест“ на точка, едноставно на нетов има триста финтици кои што може да се направат да им се врати ама не мислам дека дечкиве од кајгана се малограѓани па да се замараат со тие ствари.

G e G o напиша:

Е тоа е веќе нелегално.

ХАха абе паметни се лугето...... Знаат која веб страна има најбоље форум и праат мучки....... Ама џабе им е све со вакви потези нигде нема да стигнат :):)

G e G o напиша:

Абе тоа линковите 100% им се слабо кликани.....затоа и го направиле ова....така да не се исплати

Ги жалам. Ако на тој начин се здобиваат со посетители нема да стигнат далеку. ЦцЦцЦ...:nerv:

Јас ја знам вашата адреса речиси 1 година и кога го чистев компјутерот од ѓубриња со ccleaner-от по грешка напишав kajgana.com.mk и се знае што ми се отвори.Моја препорака е да го регистрирате www.tocka.com без .mk па да прајте преговори.

konzul напиша:
Јас ја знам вашата адреса речиси 1 година и кога го чистев компјутерот од ѓубриња со ccleaner-от по грешка напишав kajgana.com.mk и се знае што ми се отвори.Моја препорака е да го регистрирате www.tocka.com без .mk па да прајте преговори.
www.tocka.com без mk има таква страна мислам:pipi:

а да направите нелегален DNS трансфер?

Edit: http://motika.com.mk/ е правена во HTML?!?!?!?!??!?!?! леле статички портал ќе прават глупави луѓе

:pos: :pos: :pos:....ова е за живи срамови бе...наместо да се насочат на друг начин да си го промовираат порталот тие на ваков начин мислат дека ке постигнат нешто....па ова е најочајно нешто кое досега го имам видено...катастрофално...ај што крадат од други портали теми и од форумот кајгана исто така сега и со најдолни и глупи финти се служат за да постигнат некаков рејтинг кој на ваков начин им пага и под ниво...тоа е богами да паднеш у :nesvest: ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom