КајганаChat

• Креатор на темата Креатор на темата Seniorita
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ти е досадно додади ме на фб (по пп ќе ти кажам само изрази желба) и јас ти ветувам дека секогаш ќе те дружам и во ниту еден момент нема да се осеќаш осамена во сајбер светот....ова интернет светот де. Па од таму ако ти "кочи" четот ќе преминеме на мсн/скајп па потоа ќе се запознаеме ако сакаш.... се за пријателството :smir:

pls join #kajgana access free:-)

--- надополнето ---

Еве да ти објаснам зошто не се прави чет на форуми:

Ако ти сакаш да му кажиш некому нешто, ќе го цитираш во темата и ќе му пишиш.
Ако ти треба нешто приватно, на приватна порака.
Ако сакш да отвориш тема, секс да речиме ќе отвориш и ќе се прави муабет.
Ако има чет, ќе почниш за секс на четот и форумот нема да има сообраќај, односно нема да се пишува, и ќе опадни пишувањето на форум за околу 50 %, и ќе ти биди уште подосадно.
Додека пишиуш на чет, ооо кај сте што сте... ќе пишиш на форум некој пост со што ќе го зголемиш сообраќајот на форумот.
:kajg:
Тоа е коцептот...најверојатно.
Плус мислам дека поинтересно е преку Кајгана Форумот да почнат членовите да си комуницираат ("дружат") и на други места и така би се стремеле кон запознавање лице во лице :sekss:
Бидете флексибилни и мудри :star:

demotivational-posters-hello.jpg

Парното поскапе....

А ја не добив наполитанки, локум и кафе. :(

мислев ќе биде интересно :toe:
Приватен чет ќе е досадно, за тоа веќе постојат фејсбук и мсн/скајп.
Уше кајгана и милион четови да треба да отворам за да најдам некој пошо сте се раштркале на 10 различни ствари.
А јавен не би можел да се контролира.

да ти текне да напишеш ај да се собереме едно пиво да испиеме, еден еклер да изедеме, ти чат цц ц ц

Не оди еклер со пиво, со баклава подобро е.

Кога ти е досадно додади ме на фб (по пп ќе ти кажам само изрази желба) и јас ти ветувам дека секогаш ќе те дружам и во ниту еден момент нема да се осеќаш осамена во сајбер светот....ова интернет светот де. Па од таму ако ти "кочи" четот ќе преминеме на мсн/скајп па потоа ќе се запознаеме ако сакаш.... се за пријателството :smir:

Ова ме потсети на една сцена од Балкан-кан.Џанго: За татковината се,Ружо! :pos2:

Има мсн и фејсбук за тоа, ке се најдеме таму и ке правиме муабет.Кајгана си е одлична ваква каква што беше до сега и нема потреба од такви работи.

Наместо да се "мучите" да отварате вакви теми и да дремете на форум, жалејќи се дека ви е досадно, да договоревте некоја собиранка?
Ем нема да ви биде досадно, ем ќе се тргнете од компјутер, ем ќе се социјализирате и ќе живеете у нормален, а не виртуелен свет.

Наместо да се "мучите" да отварате вакви теми и да дремете на форум, жалејќи се дека ви е досадно, да договоревте некоја собиранка?
Ем нема да ви биде досадно, ем ќе се тргнете од компјутер, ем ќе се социјализирате и ќе живеете у нормален, а не виртуелен свет.
епа ајде де

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom