Allita напиша::lud: ...е вакво прашање досега немам видено...:nesvest:
И јас исто драга моја.

Добро бе,со кој памет поставувате вакви прашања,а извинете какви одговори очекувате,сериозни???:lud:
Како и да е се изнасмеав.Свашта.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Allita напиша::lud: ...е вакво прашање досега немам видено...:nesvest:
Не е така. Постојат сериозни одговори и муабети и на оваа тема/прашање.bibika напиша:И јас исто драга моја.Гледај и учи. Секој ден е поучен!!!:star:
Добро бе,со кој памет поставувате вакви прашања,а извинете какви одговори очекувате,сериозни???:lud:
Како и да е се изнасмеав.Свашта.![]()
![]()
![]()
Jakov напиша:Може бе. Јас еднаш заспав ама не на сред секс, него некаде на 3/4 од сексот. Така слатко сум си заспал....арно ама госпожата примети и се налутила...па у сон кога ме грабнала абе што да ти кажам лом ме сторила.
Море ме злоупотребила, па то 69 па то мисионери стајл, па то на грб на раце на ноѕе...абе...да не зборам. Ко се разбудив како одново роден брачко.
:bip:
aj ke ti titnam :kez: ccc kakvo prasanje :lud:сакам напиша:Дали мози на некој да му се слуци да заспија при секс???
Jakov напиша:Јас не така одамна заспав за време на секс.
беше некаде околу 00.45 сабота. Само што се вративме од некоја журка и знаеш како иде тоа афter party ова она. И одеднаш така ми се приспа абе како се добравме до креветот ставив глава на него и одма заспав. А комшиите беа некаде на средина од сексот.....
Они секс ја заспав за време на сексот....., а имам обичај да го догледам до крај обавезно.![]()
сакам напиша:Дали мози на некој да му се слуци да заспија при секс???