Заспивање при секс

• Креатор на темата Креатор на темата сакам
  • Време на започнување Време на започнување
Allita напиша:
:lud: ...е вакво прашање досега немам видено...:nesvest:

И јас исто драга моја.:icon_lol: Гледај и учи. Секој ден е поучен!!!:star:

Добро бе,со кој памет поставувате вакви прашања,а извинете какви одговори очекувате,сериозни???:lud:
Како и да е се изнасмеав.Свашта.:pos: :pos: :pos:

Чекај малце,

Поарно ке беше да се викаше темата „Дали е возможно да заспиеш за време на секс„ и да се најдеше во Чек дис аут.

Упатство за жени
Уништување самодоверба на маж во еден чекор:
Заспиј му за време на секс.
- Дополнителни чекори за уништување на остатокот од егото:
1. Зар'чи
2. Утрото кажи му дека бил одличен

Абе не зезајте :icon_lol: .... не камен пијан.... не мртов уморен.... не претепан..... не знам што и да ми е.... кога се мати... се мати.... после матењето наместо туш може мала бришка од завесите и дремка (во случај на истоштеност) :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

bibika напиша:
И јас исто драга моја.:icon_lol: Гледај и учи. Секој ден е поучен!!!:star:

Добро бе,со кој памет поставувате вакви прашања,а извинете какви одговори очекувате,сериозни???:lud:
Како и да е се изнасмеав.Свашта.:pos: :pos: :pos:
Не е така. Постојат сериозни одговори и муабети и на оваа тема/прашање.
Јас не така одамна заспав за време на секс.
беше некаде околу 00.45 сабота. Само што се вративме од некоја журка и знаеш како иде тоа афter party ова она. И одеднаш така ми се приспа абе како се добравме до креветот ставив глава на него и одма заспав. А комшиите беа некаде на средина од сексот.....
Они секс ја заспав за време на сексот....., а имам обичај да го догледам до крај обавезно. :(

Темава повеќе успех ќе има во Чек дис аут (ако воопшто постои шанса за тоа)

А зошо никој не спомиња секс при заспивање, или уше поубаво секс при будење ? (ммм...идам да спијам јас :) )

Jakov напиша:
Може бе. Јас еднаш заспав ама не на сред секс, него некаде на 3/4 од сексот. Така слатко сум си заспал....арно ама госпожата примети и се налутила...па у сон кога ме грабнала абе што да ти кажам лом ме сторила.
Море ме злоупотребила, па то 69 па то мисионери стајл, па то на грб на раце на ноѕе...абе...да не зборам. Ко се разбудив како одново роден брачко.
:bip:

а од кај знаеш дека беа толку ????

мене иначе не ми се десило такво нешто а и не би помислил на истото.

А бе ако си начукан ептен... одма ќе заспиеш.

може да заспие ако го пукне инфаркт па да не се разбуди после
:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Се бива, може ќе ме фати дремка она да си работи јас да си задремам. Сите викаат јас нема шанси воа ноа, епа јас јавно си признавам може да заспијам ако е досаден филмот на телевизија.

Jakov напиша:
Јас не така одамна заспав за време на секс.
беше некаде околу 00.45 сабота. Само што се вративме од некоја журка и знаеш како иде тоа афter party ова она. И одеднаш така ми се приспа абе како се добравме до креветот ставив глава на него и одма заспав. А комшиите беа некаде на средина од сексот.....
Они секс ја заспав за време на сексот....., а имам обичај да го догледам до крај обавезно. :(

Грешка си нешто изглеа си сонувал, афтер парти завршува у 4 сабајле.

Многу луѓе заспиваат после сексуалниот чин, но има и такви кои спијат за време на сексот. Канадските истражувачи овој феномен го нарекуваат „sexomnia“ (секссомнија). Значи, „секссомнијата“ претставува состојба во која луѓето кои спијат иницираат секс со партнерите кои им се во креветот.

Научниците од Универзитетите „Ottawa“ и „Toronto“ велат дека оваа состојба преставува мешавина од имање „мокри сништа“ и месечарење.

Истражувањето ќе излезе во јунското издание на „Canadian Journal of Psychiatry“.

Испитаници во истражувањето се претежно мажи на возраст од 35 години кои велат дека воопшто не се сеќаваат на сексуалниот чин.

Од друга страна партнерките се задоволни. Некои од нив велат дека во специјалната фаза на сексомија мажите се понежни и ориентирани да ја задоволат партнерката, но има и поинакви случаи.

Истражувачите се изненадиле од фактот дека жените повеќе сакаат да имаат ваков „несвесен“ секс со своите мажи.
Извор: ИДИВИДИ

Значи сепак им се случува само на луѓе кои си имаат проблем некој.
Кај иначе на нормален човек тоа ќе му се случи:lud:-сите уживаат во секс:je:

сакам напиша:
Дали мози на некој да му се слуци да заспија при секс???

Колку што може да заспиеш дур возиш точак :icon_lol:
Јеби га, верувам дека има луѓе што го можат дури и тоа :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom