Заспивање при секс

• Креатор на темата Креатор на темата сакам
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 мај 2006
Мислења
18
Поени од реакции
2
Дали мози на некој да му се слуци да заспија при секс???

:lud: ...е вакво прашање досега немам видено...:nesvest:

mr_wicket напиша:
aj сеа не се прај ко да незнаеш. ЈАС не заспивам за време на секс, после може

mozda ke vidime........spremi se!!!!!!:icon_lol:

Ако имаш секс цел ден без престан, или повеќе дена, нормално дека може:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Може бе. Јас еднаш заспав ама не на сред секс, него некаде на 3/4 од сексот. Така слатко сум си заспал....арно ама госпожата примети и се налутила...па у сон кога ме грабнала абе што да ти кажам лом ме сторила.
Море ме злоупотребила, па то 69 па то мисионери стајл, па то на грб на раце на ноѕе...абе...да не зборам. Ко се разбудив како одново роден брачко.
:bip:

mi se nema deseno da zaspijam na sred sex, ama za vreme na predigra da kazam nekoe od onie famous zenski opravdania glavobolka ili pojma neam istotaka mi se nema sluceno,ali da kazam sorry ja mrtva umorna ne funkcioniram ic i ke nanam sega,e toa da mi se ima deseno,a da mi zaspie nekoj mi se nema sluceno:)

сакам напиша:
Дали мози на некој да му се слуци да заспија при секс???

:lud: :lud: :lud:

Ја нема да заспијам сигурно. :bip:

Ne e mozno,ne mi se veruva,dajte podetalno,:icon_lol:

Да заспиеш при секс ???? Треба да си луд или мнооооооооооооооогу изморен.

Не ми се случило тоа до сега, и се надевам дека нема да ми случи :):):):):):)

Инаку е можно, знам некои луѓе на кои им се случило ... али треба да бидеш мооогуу уморен или мооогу пијан да сти се случи тоа.

Многу бед ствар да запиесш при секс. девојката на тебе ... и за секунда ..хррр хррр хррр -лол-

Не ми се слуцило мене ама сакам да знам ме интересира ок

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom