Р
~~РубинРед~~
Гостин
Сега сите "е*ачишта" ке се паркираат таму 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Де бре... исто колку шо одат е*ачишта на кино, толку ќе одат и во ова. Мислиш дека се прај нешто такво ако има 30 коли околу тебе?
Пфф... се прави и тоа како, јас во парк сум правел со иљада луѓе околу мене, а не пак со 30. Трикот е да правиш, а да не те приметат.
Значи сега за 100тче (цена за влез по кола) може и ебаванка и нема казни. Јееее...![]()
поефтино е 100-ка за кино, отколку 50 евра за хотел.Сега сите "е*ачишта" ке се паркираат таму![]()
поефтино е 100-ка за кино, отколку 50 евра за хотел.![]()
Ам, Скопје нема штали. Затоа планираат да направат кино и за да имаат младите место кај да се онадвет. Во спротивно, казната за онадвење (ако се фатат двајца како се онадвет) е 300 во европска валута.И не мора во хотел туку во штала,ем бесплатно![]()
Ам, Скопје нема штали. Затоа планираат да направат кино и за да имаат младите место кај да се онадвет. Во спротивно, казната за онадвење (ако се фатат двајца како се онадвет) е 300 во европска валута.
Ам, Скопје нема штали. Затоа планираат да направат кино и за да имаат младите место кај да се онадвет. Во спротивно, казната за онадвење (ако се фатат двајца како се онадвет) е 300 во европска валута.
А ако се фати само еден како онадвет, пола цена? :pos2:Ам, Скопје нема штали. Затоа планираат да направат кино и за да имаат младите место кај да се онадвет. Во спротивно, казната за онадвење (ако се фатат двајца како се онадвет) е 300 во европска валута.
А мора колата да е во возна состојба? Имам едно фиќо пред зграда, хаварисано, па ако може да го буткам до таму. Неам кола, што да праам...
Ти дечко имаш некој чуден фетиш! :lud:
А идејава со киново е добредојдовте во 1950год.
Прашање е дали ке биде 100ка па и плус пуканки,сокче ова она.![]()