Љубовно кино на паркингот на "Борис Трајковски"

• Креатор на темата Креатор на темата PsychoalieN
  • Време на започнување Време на започнување
Сега сите "е*ачишта" ке се паркираат таму :icon_lol:

Де бре... исто колку шо одат е*ачишта на кино, толку ќе одат и во ова. Мислиш дека се прај нешто такво ако има 30 коли околу тебе?

Пфф... се прави и тоа како, јас во парк сум правел со иљада луѓе околу мене, а не пак со 30. Трикот е да правиш, а да не те приметат. ;)

Значи сега за 100тче (цена за влез по кола) може и ебаванка и нема казни. Јееее... :D

Пфф... се прави и тоа како, јас во парк сум правел со иљада луѓе околу мене, а не пак со 30. Трикот е да правиш, а да не те приметат. ;)

Значи сега за 100тче (цена за влез по кола) може и ебаванка и нема казни. Јееее... :D

Ти дечко имаш некој чуден фетиш! :lud:
А идејава со киново е добредојдовте во 1950год.

А мора колата да е во возна состојба? Имам едно фиќо пред зграда, хаварисано, па ако може да го буткам до таму. Неам кола, што да праам...

И не мора во хотел туку во штала,ем бесплатно :icon_lol:
Ам, Скопје нема штали. Затоа планираат да направат кино и за да имаат младите место кај да се онадвет. Во спротивно, казната за онадвење (ако се фатат двајца како се онадвет) е 300 во европска валута.

Ам, Скопје нема штали. Затоа планираат да направат кино и за да имаат младите место кај да се онадвет. Во спротивно, казната за онадвење (ако се фатат двајца како се онадвет) е 300 во европска валута.

А ако те фатат ќе те остават да завршиш? Пошто 300 евра се мајко му, better be worth it!

Да бе, соба е 600 во македонска валута. А на плажа пари не ти барет.:)

А ако се фати само еден како онадвет, пола цена? :pos2:
Ќе биде интересно да се види киново, ако ништо друго бар за промена :)

А мора колата да е во возна состојба? Имам едно фиќо пред зграда, хаварисано, па ако може да го буткам до таму. Неам кола, што да праам...

хахахаха па види, можеш некој експеримент , да го направиш кабриолет :D..... има случаи кај шо изглело многу кул !xD

А со точак може или моторче:)
Шала на страна, убаво што им текна на вакво нешто :)

Ти дечко имаш некој чуден фетиш! :lud:
А идејава со киново е добредојдовте во 1950год.

Не ми е чуден фетишот, гужва ми е во домот. ;)

--- надополнето ---

Прашање е дали ке биде 100ка па и плус пуканки,сокче ова она.:pipi:

Епа пуканке и сокич можеш и од дома да си носиш. Нема да проверуваат на влез.. ваљда.. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom