Roland Garros, 17 may - 05 june, 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што да му прам бе кога е толку јак.Сега ако не се напрегне да земе брејк готово.Третиов има 6-1 да заврши.

честитки за Надал, со Ноле ќе беше понеизвесно но што е тука е

ЕЕЕЕЕЕЕеееееее ебати од рака му го земаат,барем да го довршеа сетот ебати.

ајде продолжуваат, ајде рафа ајде !!!

Најбедни се фановите на Надал овде на форумот,завчера сите го дрвеа што Федерер го помина Ноле заради фактот дека на "најдобриот" не му оди баш со србинот,а сега мрсат муда овде како нивниот Рафа бил најдобар,ако беше најдобар немаше да се плашете и да игра со Ноле..инаку вашиот најдобар тенисер едноставно води веќе со 2-0 ради пичкарската игра на Роже,сам се победува овој..едноставно Надал треба само топката да ја префрли преку межата,останатото остава му го на Федерер

И така отиде сетов кај Роже

Абе можете да пукнете само сврбчиња.Никој не рече дека Роже е најјак,и не се радвевме ради тоа,и не се плашевме од финале со Ноле,туку едноствно само јас знам колку ми е одвратен Федерер а Ноле почнува да го надминува.И зошто,Рафа да не не е најдобар.Кој е бр 1?

Најбедни се фановите на Надал овде на форумот,завчера сите го дрвеа што Федерер го помина Ноле заради фактот дека на "најдобриот" не му оди баш со србинот,а сега мрсат муда овде како нивниот Рафа бил најдобар,ако беше најдобар немаше да се плашете и да игра со Ноле..инаку вашиот најдобар тенисер едноставно води веќе со 2-0 ради пичкарската игра на Роже,сам се победува овој..едноставно Надал треба само топката да ја префрли преку межата,останатото остава му го на Федерер

Не, бедни се фановите на Ноле кои сега викаат дека ова бил слаб тенис, дека класата на овие е послаба од формата на србинот.

Точно грешат денеска двајцата, но овој тенис е десет пати подобар од тој на Ѓоковиќ.

Абе можете да пукнете само сврбчиња.Никој не рече дека Роже е најјак,и не се радвевме ради тоа,и не се плашевме од финале со Ноле,туку едноствно само јас знам колку ми е одвратен Федерер а Ноле почнува да го надминува.И зошто,Рафа да не не е најдобар.Кој е бр 1?
Кој е ?? Ќе му треба на Надал уште многу време за да го стигне Федерер,кога ќе го СТИГНЕ тогаш може да кажуваш кој е бр.1 !!

Кој е ?? Ќе му треба на Надал уште многу време за да го стигне Федерер,кога ќе го СТИГНЕ тогаш може да кажуваш кој е бр.1 !!

Моментално, според ОФИЦИЈАЛНА листа, Надал е прв. Значи моментално е најдобар.

Него, коментаторов ми е као потресен, не му е по ќеиф Надал што води! :)))

Сигурен сум дека ќе го стигне! Ноле нема да биде толку јак цела година мора еднашка да пупушти го знаеме каков тенисер не е спремен многу психички ова Рафа лани што го освои никогаш нема да го достигне Ноле, ќе видите понатака.

Рафа секоја година да освојува по 1 гренд слем, Роџер ќе биде стигнат и поминат со гренд слем титулите, а веќе во Мастерси не правам муабет.

Да не беше најјак немаше да е прв на АТП Листата :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom