- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Што да му прам бе кога е толку јак.Сега ако не се напрегне да земе брејк готово.Третиов има 6-1 да заврши.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најбедни се фановите на Надал овде на форумот,завчера сите го дрвеа што Федерер го помина Ноле заради фактот дека на "најдобриот" не му оди баш со србинот,а сега мрсат муда овде како нивниот Рафа бил најдобар,ако беше најдобар немаше да се плашете и да игра со Ноле..инаку вашиот најдобар тенисер едноставно води веќе со 2-0 ради пичкарската игра на Роже,сам се победува овој..едноставно Надал треба само топката да ја префрли преку межата,останатото остава му го на Федерер
Кој е ?? Ќе му треба на Надал уште многу време за да го стигне Федерер,кога ќе го СТИГНЕ тогаш може да кажуваш кој е бр.1 !!Абе можете да пукнете само сврбчиња.Никој не рече дека Роже е најјак,и не се радвевме ради тоа,и не се плашевме од финале со Ноле,туку едноствно само јас знам колку ми е одвратен Федерер а Ноле почнува да го надминува.И зошто,Рафа да не не е најдобар.Кој е бр 1?
Кој е ?? Ќе му треба на Надал уште многу време за да го стигне Федерер,кога ќе го СТИГНЕ тогаш може да кажуваш кој е бр.1 !!
Сигурен сум дека ќе го стигне! Ноле нема да биде толку јак цела година мора еднашка да пупушти го знаеме каков тенисер не е спремен многу психички ова Рафа лани што го освои никогаш нема да го достигне Ноле, ќе видите понатака.Кој е ?? Ќе му треба на Надал уште многу време за да го стигне Федерер,кога ќе го СТИГНЕ тогаш може да кажуваш кој е бр.1 !!
Да не беше најјак немаше да е прв на АТП ЛистатаНајбедни се фановите на Надал овде на форумот,завчера сите го дрвеа што Федерер го помина Ноле заради фактот дека на "најдобриот" не му оди баш со србинот,а сега мрсат муда овде како нивниот Рафа бил најдобар,ако беше најдобар немаше да се плашете и да игра со Ноле..инаку вашиот најдобар тенисер едноставно води веќе со 2-0 ради пичкарската игра на Роже,сам се победува овој..едноставно Надал треба само топката да ја префрли преку межата,останатото остава му го на Федерер