Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
ilefx читај убаво,со обновување на договорот со адсл добивате уште еден гига гратис,а додека не го обновиме можеме да уживеме со нивните прекрасни 4 гигабајти лимит
Патем,само кај мене е или денес интернетот им е тапа?:tapp:

inteleghenca нареден пат не постирај нелегални работи, зошто се ќе биде избришано

СпаЈдеР напиша:
ilefx читај убаво,со обновување на договорот со адсл добивате уште еден гига гратис,а додека не го обновиме можеме да уживеме со нивните прекрасни 4 гигабајти лимит
Патем,само кај мене е или денес интернетот им е тапа?:tapp:
А ако продолжиш уште 2 години со 4гб лимит плаќаш 130 денари поевтино и модемот е кај тебе, или +1гб со стара цена од 1790 +18%ддв.

vlatko напиша:
А ако продолжиш уште 2 години со 4гб лимит плаќаш 130 денари поевтино и модемот е кај тебе, или +1гб со стара цена од 1790 +18%ддв.

И со тоа мислат да не придобијат?

FLiX напиша:
EE to e ni prat so sakat duri ni web stranata ne im cini
Tи па се негативната страна ја гледаш....можда прават некои нови реклами во врска со покачување на лимитот и ги мењават работите во пакетите:zlo:Зрачам со оптимизам,ама колку од тоа ќе биде точно :jaj::kesa:

СпаЈдеР напиша:
Tи па се негативната страна ја гледаш....можда прават некои нови реклами во врска со покачување на лимитот и ги мењават работите во пакетите:zlo:Зрачам со оптимизам,ама колку од тоа ќе биде точно :jaj::kesa:

Сигурно тоа ќе да е, ама обратно. Јас сум да се зголеми брзината на 2 Мбпс а лимитот да си остане ист.:pov:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom