Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Fortune напиша:
Да, да! Јас, нормално! Само уживајте!

Мсн не ми работи мене, не сака да ме конектира.
И да, најважно е што Кајгана ми отвора, не знам што ќе правев цела смена.

МСН јас го хакнав :) таму сум администратор :) можам да блокирам кој сакам од листата :)

Добро е, имаме напредок. Отвора мсн.

Него, знае некој дали ќе има цело време проблеми?

Fortune напиша:
Добро е, имаме напредок. Отвора мсн.

Него, знае некој дали ќе има цело време проблеми?
Не, ова беше само колку да им покажеме кои сме ние. :uvo:
Јави се во техничка поддршка на Мт.нет - не се секирај, работа им е да ти одговорат до кога ќе трае проблемот.

Да имав од кај да се јавам, ќе се јавев секако:) И фобија имам од техничката поддршка од мол, какво јавување:) Знам кој муабет ќе ми го кажат однапред, ама си реков некој да не се јавил и да ни каже демек нешто поново од вообичаеното.

Нема врска , ова се само совети за луѓето да си ставаат лозинки потешки за пробивање.

vaka da vi kazam staviv internet odnosno MAX ADSL pred 15 meseci od mt net.
i odvaj cekam da projdat 24 meseci kolku sto mi e dogovorot i da staem od on net posto se tri puta poeftini i nese ic polosi od mt net.

runBABYrun напиша:
vaka da vi kazam staviv internet odnosno MAX ADSL pred 15 meseci od mt net.
i odvaj cekam da projdat 24 meseci kolku sto mi e dogovorot i da staem od on net posto se tri puta poeftini i nese ic polosi od mt net.
Негреши душа аман, ако ме слушаш мене остани на ADSL од мт нет, најдобр аопција моментално во МК:wink:

Тарифирање

Пред малку стигна сметката за телефон и во неа беше вклучен и Мојот АДСЛ.:angry2: Покрај претплатата од 999 денари за АДСЛ Старт, Родителите мора да платат и 175.00 денари за 556,11 МБ затоа што МТ Нет го тарифира АДСЛ Старт во пресметковна единица од 512 МБ, а не по мегабајт. Така Јас потрошив само 44,11 МБ, а Родителите треба да го платат целиот пакет од 512 МБ што сега ми е мака дека не го потрошив.

Договор си е договор :wink: Ти си го потпишала

Леле, ова туториjалов им е no comment. Па дури и линкови има до Spybot S&D и др.
Се ми се чини дека ова ќе го користат како добар изговор во случај да му дојде на некого 100 000 денари сметка за телефон. Уште сега си замислувам:
- Извинете, ама ние не сме одговорни за тоа, имате упатство на нашата страница, кое за жал не сте го искористиле.
:)

Све што е државно неќам.Така да и сеа со фискниоф телефон одма мењам макар цената на другиов оператор биде 10 пати поголема,Македонски Телекомуникации,лопови.поздрав.

1 GB GRATIS OD MT.NET
4fuhy7t.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom