HANNIBAL FOR KING

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
S

Shellshock nam67

Гостин
доказ дека и без теретана може добро да се оформи тело е Ханибал со неговиот трениг во парк.
Добро е да има вакви тенинг паркови и во Македонија

има вакви справи да речам по парковите ???
треба да си креативен само :)

доказ дека и без теретана може добро да се оформи тело е Ханибал со неговиот трениг во парк.
Добро е да има вакви тенинг паркови и во Македонија

Хаха.. Брат има парк на кеј .. Има шипки може да се прават вежби..
Ама не верувам дека ова тело им е само од calistenics.. Не сме сигурни дали одат во теретана :) Иначе супер работа за некој што не оди во теретана..

Хаха.. Брат има парк на кеј .. Има шипки може да се прават вежби..
Ама не верувам дека ова тело им е само од calistenics.. Не сме сигурни дали одат во теретана :) Иначе супер работа за некој што не оди во теретана..
vo videata sto sledat po ova se gleda deka deckite rabotat po maloto se krevaat na semafori i slicno :helou:

vo videata sto sledat po ova se gleda deka deckite rabotat po maloto se krevaat na semafori i slicno :helou:

Вежбаат и тоа како вежбаат.. Многу ретко кој може вакви вежби да издржи при секој тренинг.. Но зборот ми беше незнаеме дали некој стои позади нив.Дали земаат суплементи,комбинираат вежби со теретана и сл. А и генетиката има голема улога такада знаеме сите дека црнците имаат подобра мускулатура ништо чудно само од вакви вежби да му е телото :helou:

секој атлетичар може да ги прави овие вежби, ова ти е класична атлетика.. карики и слично, а дека не зимаат суплементи или хемија тоа никој неможе да ти го потврди.. говеда се момциве

Ваква е реалноста за сите нас доколку правиме само вакви вежби.. Дали приметуваш сите луѓе што се на видеото се големи.. Огромна улога има генетиката за вакви работи позз

Суплементите се најважниот дел од вежбањето.. Иначе дечково грми :))

Правилното вежбање и правилната исхрана се најважниот дел од процесот на "вежбање",бар јас така сум си ги разбрал работите.
Е сеа суплементите ја забрзуваат бајаги работата, ама со усул секаде, како што вика еден мој учител "There is no such thing as free lunch"
П.С. Секоја чест на дечкине:salut:

--- надополнето ---

Правилното вежбање и правилната исхрана се најважниот дел од процесот на "вежбање",бар јас така сум си ги разбрал работите.
Е сеа суплементите ја забрзуваат бајаги работата, ама со усул секаде, како што вика еден мој учител "There is no such thing as free lunch"

--- надополнето ---

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom