Шминката и годините

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
италијанките најубаво се шминкаат, и млади и возрасни

па нај нормално...мислам ..пудра креон и малу маскара, не ставам многу маскара бидејќи си имам природно виткани трепки и само ги потенцирам:pipi:...а пудрата за некои ситни корекции...

Пудра коректор руменило сјај маскара...истото за наве4ер само мозе малце сива сенка или креон...Не сакам да се правам она што не сум или пак да изгледам смешно:kesa:

Се шминкам зависно од расположение и од пригода. Некогаш дискретно или пак повеќе ќе истакнам некој дел од лицето. Сакам да експериментирам ама до одредени граници.

Абе премногу мали почнаа да се шминкаат... уше од 7-мо 8мо одделение.. не им личи... на некој да, и во некој прилики, ама и за до школо? :nenene:

Глупа работа ова шминкава, мајке ми. :icon_lol: Се шминкам, црни рабови од капаците на очите со молив и маскара малце. Онакви трепавици грев ми е да ги осакатувам и шлакам беспотребно. Чат - пат пудра, нешто. Устата не ја шлапам апла, грдо и селски ми е да ми свети. :pipi:
Не сум некој пасиониран љубител на шминка. Се` ми стои, ама не ми го прави ќефот да се цртам. Ни као дете не ми беше интересно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom