Продавам Offshore хост добиен на наградна игра - поволно

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Прво да нема некакви забуни, хостинг компанијата не е моја, ниту па сум во овој бизнис, едноставно корисник сум на крајни хостинг услуги:)

Наградата ја добив на еден странски форум, го добив првото место, 1 година претплата на најјакиот пакет (се неограничено), меѓутоа моментално имам 2-3 хоста закупено, така да овој ми е ептен вишок, и да не пропадне, може да се договориме со некој ако му треба за одредена цена да ја добие наградата.

Компанијата е Lone Host, а пакетот е Alpha Package со вредност од 84 долари (3600 денари одприлика). За цена не е проблем ќе се договориме кој е заинтересиран нека ми пише.

Код:
http://lonehost.org/

А ако не ти требаат пари, зашто не му дадеш на некој бесплатно?:) И така си го добил безпари, можеш да дадеш на некој кајганџија:)

Еее... да кажеше пред неколку месеци ќе бев заинтересиран

Се е супер, само темава не припаѓа во овој подфорум.
Префрлам во Интернет и мрежи.

А ако не ти требаат пари, зашто не му дадеш на некој бесплатно?:) И така си го добил безпари, можеш да дадеш на некој кајганџија:)

Не ми треба хост, не значи дека не ми требаат пари, така? Веќе имам 2 кои активно ги користам и трет кој на некој начин ми е вишок и им вршам услуга на пријатели кои имаат потреба од нешто ситно да хостираат, па да не плаќаат. Овој не е ни активиран, па новиот сопственик ќе си го има целосно на негово име, него меил и слично и плус офшор е...

Се е супер, само темава не припаѓа во овој подфорум.
Префрлам во Интернет и мрежи.

Па се мислев меѓу двата форуми, али во веб дизајн видов повеќе теми за хостирање, па затоа таму ја отворив:) Во секој случај не е проблем кај и да се наоѓа...

Па се мислев меѓу двата форуми, али во веб дизајн видов повеќе теми за хостирање, па затоа таму ја отворив:) Во секој случај не е проблем кај и да се наоѓа...
Ни мене не ми е проблем да ми се гледа повеќе подфорумот, али не би имало логика :)

Не ми треба хост, не значи дека не ми требаат пари, така? Веќе имам 2 кои активно ги користам и трет кој на некој начин ми е вишок и им вршам услуга на пријатели кои имаат потреба од нешто ситно да хостираат, па да не плаќаат. Овој не е ни активиран, па новиот сопственик ќе си го има целосно на негово име, него меил и слично и плус офшор е...

Ок, а цена?

Цена оставив вие да понудите, ствар на договор е, али замислата ми беше околу 2000-2500 што мислам дека е таман за пакетот (3600 вреди регуларно). Пишете ми на пп/мсн/скајп ако некој е заинтересиран, или ако сакате пишете во темава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom