Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Teшко ми иде животот без тебе премногу ми недостигаш :(

.........I can't explain what I feel, maybe i am
unlettered with you:love2:

leleeeeee ne mi se veruva kolku te mrazam ,t.e. kolku sakam da te mrazam vo momentov!!!!!!!!!!!!!!1
te mrazam te mrazam te mrazam!
kako mozes da zivees taka,zarem ne te grize sovesta
uff ne si svesen kolku ke patis za mene..ke me baras,ke me molis ama nema veke nikogas da me dobies!Ovoj pat me izgubi zasekogas.zapamti gi ubavo ovie bukvi-ZASEKOGAS!!!!

~*~

Should I call him on the telephone
Should I go seem him or just stay at home
will be different from the other boys
if I could find him I'd be overjoyed

Superman where are you Superman?

еден бакнеж - песни рој...
еден поглед (е добро де, неколку :)) - безброј сни...
:smir:
срце си... многу убаво се смееш... кога мислам на тоа како се смееш и ја несвесно се насмевнуфкам... еве! во моментов! :)

А секогаш насмеан,кријам и не пуштам ниедна солза,да не им кажам...Колку сум проклето сам...:smir:

Те сакам ама не значи дека треба да трпам се од тебе и да те толерирам до бескрај. Ми значиш, ама товето однесување ме иритира. Не си само ти на светот...

Don't you ever for a second get to thiking.. you are irreplaceable!

Е значи знаеш да ме изнервираш некоаш...па добро бе,стварно не сакам да се караме за глупости,ама разбери дека кога неможам да направам нешто,сигурно за тоа има причина...:toe:
Аман значи,мора некој да се најде да ми го усере денот,добро е шо има луге(И понекогаш растенија:pos2:) шо го "отсеруат"...:pos2::smir:

...Имам потреба од љубов..ама ти некако не можеш да го разбереш тоа, или не сакаш...:wub:

Планирав утре да биде совршен ден, ама еве работите не испаѓаат секогаш како што сакаме.
Се ќе биде во ред. ;)

Не те сакам, не сакам да се смирам со тебе... Ама понекогаш ми фалиш, само да ме гушнеш, да знам дека си тука. И сакам да немаш девојка. Себична сум знам. Сакам да ме сонуваш.:pipi:

Te Сакам!
Не знам колку пати сум ти кажала! Не знам колку пати сум ти докажала и со дела! А ти ми велиш дека никогаш не ти имам речено дека те сакам! Па ај врати си го филмот и види колку пати сум ги изговорила тие зборој.
Те молам, не прај вака. Прајш да биди многу комплицирано, а можи да си биди толку ебено едноставно.
Добра ноќ. Убо да спиеш. И да...

~Те сакам~♥...

Знаеш дека ти си единствената личност која успеее доволно да ми го привлече вниманието и да ме натера да не мислам на ништо и на никој друг освен на тебе?! Одамна не сум ги кажала овие зборови, мислев дека веќе не сум способна да љубам...но се појави ти...ТЕ САКАМ бебе, те сакам премногу!!!И незнам што ќе правам без тебе уште 6 месеци. Ми требаш ненормално многу :nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom