П
Паспарту
Гостин
Ќе се сончаме утре, а? 
Златна Јужна...

Златна Јужна...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе се сончаме утре, а?
Златна Јужна...
da ne mislis denes
jas kako neutralen navivac ocekuvam eden dobar X da izleze od ovoj natprevar , no vardar nesto ima poveke !!
Vardar 55 % - Rabotnichki 45 % !!!
Токму така ова е последна шанса со победа да ја бркаме 3та позиција,но постои и резервна варијанта па и со 4то место да идеме во Европа ако Металург го освои купотот,а со оглед на нивните противници изгледа доста реално,но притоа да не биде шампион ,а и тоа изгледа реално само така би играле во Европа и како 4ти.^ako sakaat da se natprevaruvaat vo Evropa igracite na Rabotnicki mora da pobedat denes,ja mislam deka ako denes izgubat ke gi izgubat i onie minimalni sansi za takvo nesto.No ajde da pocekame do 17:45 pa da vidime![]()
Токму така ова е последна шанса со победа да ја бркаме 3та позиција,но постои и резервна варијанта па и со 4то место да идеме во Европа ако Металург го освои купотот,а со оглед на нивните противници изгледа доста реално,но притоа да не биде шампион ,а и тоа изгледа реално само така би играле во Европа и како 4ти.
Што се однесува до натпреварот нека победи подобриот само да не биде нерешено.
Мој тип 3:2 за Работнички.