Вардар - Работнички (5/4/2011)

• Креатор на темата Креатор на темата Паспарту
  • Време на започнување Време на започнување

Ваша прогноза за 37то дерби помеѓу Вардар и Работнички

• Вкупно гласачи
    43
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
^ako sakaat da se natprevaruvaat vo Evropa igracite na Rabotnicki mora da pobedat denes,ja mislam deka ako denes izgubat ke gi izgubat i onie minimalni sansi za takvo nesto.No ajde da pocekame do 17:45 pa da vidime :)

^ako sakaat da se natprevaruvaat vo Evropa igracite na Rabotnicki mora da pobedat denes,ja mislam deka ako denes izgubat ke gi izgubat i onie minimalni sansi za takvo nesto.No ajde da pocekame do 17:45 pa da vidime :)
Токму така ова е последна шанса со победа да ја бркаме 3та позиција,но постои и резервна варијанта па и со 4то место да идеме во Европа ако Металург го освои купотот,а со оглед на нивните противници изгледа доста реално,но притоа да не биде шампион ,а и тоа изгледа реално само така би играле во Европа и како 4ти.
Што се однесува до натпреварот нека победи подобриот само да не биде нерешено.
Мој тип 3:2 за Работнички.

^valjda nema da se potpirat na drugite vo slucajot Metalurg da osvoi kup pritoa da ne stane sampion

Се утврди конечниот термин? 16:00?

шо да има ... салата 3-0 за Работнички , Маневски 3 комада

kako sto veke naponemav,Rabotnicki morase da pobedi ako saka da se priblizi kon 3 mesto

Токму така ова е последна шанса со победа да ја бркаме 3та позиција,но постои и резервна варијанта па и со 4то место да идеме во Европа ако Металург го освои купотот,а со оглед на нивните противници изгледа доста реално,но притоа да не биде шампион ,а и тоа изгледа реално само така би играле во Европа и како 4ти.
Што се однесува до натпреварот нека победи подобриот само да не биде нерешено.
Мој тип 3:2 за Работнички.

3-1 za Rabotnicki FT !!

Cestito pobeda!

Еве го истиот пост што го пишав во фан клубот на Вардар:

Чиста местенка на македонски начин! Барем кога се мести натпревар, не мора да биде толку очигледно...

Колку пати Маџаровски излета во празно денеска? Преку 10тина сигурно, па и она голманчето сирото на Работнички при 3-0 за нив пробуваше да излезе за да го лобуваат нашиве ама па овие трупови ниту можеа да стигнат некоја топка, а и шутевите им беа премногу аматерски.

Во случај ова да не беше наместен натпревар (во што се сомневам), тогаш тој Маџаровски треба под итно да си оди од Вардар, а на Работнички да им се даде еден пехар за глума, па нема смисла луѓето 60 минути од натпреварот го поминаа во лежење, симулирање и што ли уште не. Со ваква игра каква што имаат Работнички и Металург, подобро е да не излезат во Европа, со ништо не го заслужуваат тоа.

Изгледа само јас не приметив дека Маневски постигнал хет-трик, па човекот е најголемиот дибидус од цел тим на Работнички.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom