Ај ќе ги додадам.-v- напиша:Bi gi dodal na lista i C#, JAVA, VB .NET (VB 6 e star veke).
Sepak najdobar e C++.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај ќе ги додадам.-v- напиша:Bi gi dodal na lista i C#, JAVA, VB .NET (VB 6 e star veke).
Sepak najdobar e C++.
Па ова е анкета не е тема.deXterche напиша:има ваква слична тема
Еј ништо не те разбрав освен тоа последното. Дај кажи го малку попросто.Dr_ViRuS напиша:od c se se prozizleznini
c++ (dos/unx,linux)
java (independent platform)
od
c++
i java c# na microsoft (windows)
toa e najnovo de
jas kako sto znam taka pisese de
pascal (dos) freepascal(unix,linux/win32)
delphi e object pascal za windows platforama
razlikata e od potrebite i stilot na progrmiranje koj ti odogovara
Мое мислење е дека подобар од C/C++ nema !hellraiser and invalid напиша:Visual Basic 6 e najdobar
Мое мислење е дека подобар од C/C++ nema !![]()
Се сложувам дека најдобар програмски јазик е C++, но гледам по форумот дека сепак малце го изоставуваме Visual Basic кој ќе го поштевам до крајот на животот, дури имаше пост на кој гласеше дека Visual Basic е прорамски јазик со кој луѓето што немаат појма од програмирање да се осеќаат како програмери , само да напоменам дека во Visual Basic почетните програми се лесни но има работи што изгледа некој не ги отвроил , не е навлегол во суштината во Visual Basic , во него се крие загатка која ке ја забележите со тек на времето , какви само програми се прават тамо и изгледа вие сте разледале една недела во Visual Basic и сте си релкле дека е леб и лук ама не е така уште еднаш да напоменам - учам Visual Basic 6 четири години и уште сум да не кажам во средина но да си речеме дека c++ му го зазема местото вo Visual Basic во мојот компјуер да не беше c++ цел живот ке го учев Visual basic от жими све , Гледам дека не сте ја сватиле суштината на Visual basic и сум ногу разочаран. Да не беше тој програмски јазик јас уште ќе се бафтав досега со некој си Marcromedia Flash програм за забава а од програмирање ќе бев тапа..