Кај ме потсети на гнасава

)) Го памтам како не, но Топче ти објасни на што мислев. А еве и читам дека копуков го казниле 3 години и парично за некоја далавера
http://www.vesti-online.com/tag/6485/Gunar-Prokop
Него, финалево не беше нешто стресно, сепак само 2 гола имавме од Унгарија минус, ви текнува од мечот со Ларвик со колку се вративме дома? ?? -7 :nesvest: Искрено по малце си се тешев си мислев ае доста ни беше и полуфинале

Ама атмосферата во Кале сама дава голови

Бев во Кале вечерта, Видевски ми е комшија, тимов од Ѓорче плус татко ми лекар им беше и така, имав среќа
За ракометаркиве, ко ракометарка највише ме има разочарано Будимир. Човече какво крило беше типката, се уништи со глупостите, ја видов во град пред некое време не ни личи дека била спортистка, се здебелила и многу грда станала. Додека играше ракомет многу поубава беше, памтам и за календар се имаше сликано ко Бонд девојка, ептен ми беше убава. Сега ни убавина ни игра на 32 години.
Чупиќ ми беше меѓу омилените, лидер карактер имаше и не оставаше никој да ја пројде, таква мала и брза, Платон ко карпа, нема поминување, Тодоровска ми го направи меракот што прифати да игра за МКД, си зеде и момче Македонче

...Романкава Дину памтам ја позајмија за завршните натпревари, муви не се приближуваа на голот а камоли топки да влагаат, за Кастратовиќ немам зборови, ко мала памтам кога се повреди тогаш страшно саат време плачев