1:0 за тепаните

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
овој му ги скршил нозете, а па мајката на тоа деформираното уште барала и извинување. И не бил само Кејси суспендиран и воа умреново било.

Casey "the Punisher" со боречки потег претепува школски насилник!

What made 'Casey the Punisher' turn on his bully: Teen YouTube sensation reveals how three years of torment left him suicidal

http://www.dailymail.co.uk/news/art...als-bullys-3-years-torment-left-suicidal.html

Приказна за австралиско дете, дебел лузер кој 3 години бил угнетуван од негови врсници, школски насилници се додека не му се скурчило.

Прочитајте ја статијата на дејлимеил и обавезно гледајте го видеото најдолу. :vozbud:

Лее детево има 150 000 лајка на фејсбук.

да ти ебам малиов како лаже значи... пак тој прв почнал, абе јас да сум Кејси ќе го здробам уште еднаш

Вака треба на сите клошари што се замислуваат фраери со тепање ..

Имам само нешо да кажам за ова...

Боби[Мкд];4167733 напиша:
Приказна за австралиско дете, дебел лузер кој 3 години бил угнетуван од негови врсници, школски насилници се додека не му се скурчило.
Стварно лузер и глупак е, три години трпел? Абе одма од земја и то е то. :toe:

Кај нас за среќа не е дојдено до таму, ама на Запад најголем проблем во училиштата е силеџиството. Имам гледано безброј случаи на изживување врз деца со години. Филмовите црпат инспирација од вистинскиот живот. Се водат кампањи против силеџиство, ама засега ништо не помага.
Туку не можам да го видам видеово, тргнато е од Јутјуб? Постои ли друг начин да се види, да не го прикачил некој пак?

Кај нас за среќа не е дојдено до таму, ама на Запад најголем проблем во училиштата е силеџиството. Имам гледано безброј случаи на изживување врз деца со години. Филмовите црпат инспирација од вистинскиот живот. Се водат кампањи против силеџиство, ама засега ништо не помага.
Туку не можам да го видам видеово, тргнато е од Јутјуб? Постои ли друг начин да се види, да не го прикачил некој пак?

Повели:)

Стварно лузер и глупак е, три години трпел? Абе одма од земја и то е то. :toe:

И тоа види го видеоно. Споредија ногата на Кејси на таканаречениот "силеџија".

Дибек и Олива. :)

Ми се вртеше во глава некој сличен ваков потег да му го направам на асистентот што ме надгледуваше во петокот додека полагав... ама јбг ми текна дека немам пари за на фон :kesa:

Го тресна од земјата бе даа :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom