Македонија се придружи кон санкциите на ЕУ кон Либија

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
Е сега пошто им воведовме санкции Гадафи сигурно ќе падне.Не знам што се мешаме кога не сме ни најмал фактор во ситуацијава.Ајде сега нека ја признаат владата на бунтовниците.
А ако Либија го повлече признавањето на нашето име,тогаш во потполност ќе ги подржам.

Дали зборувате за истиот Гадафи кој велеше дека Исламот треба да стане религија на цела Европа?
Воопшто не го одобрувам потегов на Владата, искрено смешен е и глуп зошто она (Владата) треба да се насочи кон тоа да си го гледа својот интерес а не да се меша во политика каде е играна од страната на големите сили.Кој фактор сме па ние пак, кај уште сме слаби на секое поле па и уште ќе се правиме мангупи.
По којзнае кој пат докажавме дека сме најголемата „лизи-мизи“ нација во цела Европа, раководена од морони и плашливци.
Од тој аспект ја осудувам политиката на Владата, за друго ич не ми е криво особено за Гадафи, кој е познат по своите теории за Европа.

Македонија се придружи кон санкциите на ЕУ кон Либија

Abe ne igra uloga, ta da se pridruzi ta ne, samo mene mi e zal i pokraj politikite na EU protiv Makedonija, vladata na Grujo ne znae kade da tera, levo ili desno, od edna strana slusame izjavi protiv EU i SAD od strana na nasite vladini strukturi, a od druga strana pravat nesto drugo, kakva nadvoresna politika e ova ne mi e jasno????

Ova ne cini za kredibilitetot na Makedonija, treba malku po jasna i po ostra politika da se vodi so EU, a ne cicili-micili...

А демек Сдсфиром да беа на власт ќе му пратеа 2 пратки виски со танкери во знак на подршка. Шлајмот не држи уште од турско време. Само да се плукало на нешто. Небитна ствар.... Македонија јак фактор. Го заболе Гадафи сега.... :uvo:

Видела жабата како го потковаат коњот па и таа ја кренала ногата.

Се надевам дека ќе ја повлечат одлуката за признавањето иако сум Македонец, нашиве се марионетки глупи невидени!
Без разлика што е Гадафи ми се повраќа од ови потези на владава.Затоа за возврат добиваме редовно корпи до каде ќе стигнеме....

Држи се до темата !!!
Либија и несмасните потези на нашето министерство кое кој знае по кој пат ја потврдува својата неспособност

--- надополнето ---

Видела жабата како го потковаат коњот па и таа ја кренала ногата.

Без разлика што е Гадафи ми се повраќа од ови потези на владава.Затоа за возврат добиваме редовно корпи до каде ќе стигнеме....

токму тоа како сериозна држава го губиме кредибилитетот пред меѓународната јавност слично како што беше со признавањето на Тајван

--- надополнето ---

Ништо веќе не ме чуди, со овие глупости што ги прават нашите политичари, најмалце од се имаат свое јас и премногу зависат од другите земји особено америка.

Барем да имавме некаков бенифит од таа сервилност на Владата

Срамота. Не призна а ние вака...............цк,цк,цк.

Кој ги шиша, нивна работа е граѓанската војна, ние треба само нашите интереси да ги гледаме, па макар потепал полковникот пола Либија.

Што добиваме со тие санкции? Што купува Либија од нас, освен инжињери кои работеа таму за добра плата.

Кретенски потег на владата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom