За тие што сакаат да се пукнат од смеење

• Креатор на темата Креатор на темата Rootc
  • Време на започнување Време на започнување
Последна лектира ми е Зоки Поки и волшебното самарче до пола :)

Странецот:
Си бил еден батка у франција негде блиску до плажа живеел и се упознал со некоја цура, па почнале да излегуваат многу. Али другарму нешо проблеми си имал со некој арапи, па они го следела за да го исчукаат, али овој и баткава биле јаки па уствари они ги исчукале, па нешо баткава се накурчил зашо го исекле другарму и отишол и ги скинал. После баткава го фаќаат џандари и го затвараат, па нешо му судат, па се мрднува овој после у затворот и го кинат и него на крај.
:D
добро беше ова?

Баш добро ја сфатиле суштината...:pos::pos::pos::pos:

Се возеле педери во авион и прават муабет:
"Дај бе да те ебам!"
"Дај немој, луѓе гледаат"
"Ма никој не гледа, сите спијат, еве ако не веруваш викни ја стјуардесата да ти донесе вода, ќе видиш"
"Вода!" (Никој не одговара)
Се разденува, стјуардесата излага од кабината, поминува на визита и гледа еден старец се тресе од студ, се смрзнува.
"Дедо зошто синоќа не побаравте ќебе?"
"Ај мори ти луда ли си, овој до мене синоќа побара вода, па го ебеја цела ноќ"

^ ти не си нормален или чорапите ти смрдат? :unsure:

Facebook молитва:
Facebook наш, кој си на нет, да се свети името Твое, да дојде царството Твое, да биде волјата Твоја, на Mozilla како и на Google, chat-от наш насушен дај ни го денес и прости ни за нотификациите наши како што и ние им простуваме на "френдовите" наши. Благослови го оној што влегува на мојот профил, воведи не во групи и спаси не од бан, ЕНТЕР.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom