Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Све е до песната босна и оред да настпаи имаше добра песна прифатена беше секаде тоа е тоа. Кога ќе направиме и ние добра песна а не како сега слаткар да рпави текст за 10 минути и ние ќе имаме успех не може квлаитњто да не исплива на површина.
Добро бе мајку му стара со што не избрука Влатче? Го заборави текстот? Се сопна на бина? Заборави кореографија? ОК може не е најдобар вокал во Македонија ама избран е и не претставува нас.
Доста бре плукате се што е македноско ако не ви чини на вас на газот, само наоѓате мани. Дечкото си испеа супер за неговите можности, имаше интересна кореографија, воопшто не беше досадно и лошо. Ако не претставуваше Калиопи - дебела е. Ако не претставуваше Кристиан Арнаудова - има разедљак меѓу заби. Ако не претставуваше Елвир - носот не му чини. Ако не претставуваше Бени - не бил македонец. Ако е Ѓоко - не знае англиски. Ако е Тамара - имала големи цицки. Ако е Елена - нинанајна било само ...АМАН БЕ?!?
И од кога тоа најдобриот глас(вокал) победува на евровизија? Од кога победува најдобрата песна?
Штета што најдобрите пејачи, текстописци, аранжери, критичари и други стручњаци ни скапуваат по форумиве стварно можеме да стигнеме далеку...
Таа кутрата ВинаНевина се црвенела.... зашто гледаше кога знаеше дека тој што не претставува ти предизвикува непријатни чувства?
Стаи си малце прст на глава да ти текне кој го избра па ќе си добиеш одговор на сите прашања.
Влатко е избран од народот исто како и Ѓоко шо го избраа "гледачите".
Па сите го знаеме. Ама ало освестете се луѓе рекордни 4 години по ред у едно мочано финале не можеме да влеземе. Пак ли до другите е грешката? Па ли нас никој не не сака?Кажав горе, годинава влатче, минатата ѓоко, следната кој?
Ни јас не бев за тој да не претставува ама го избраа и тоа е тоа.
иначе, Васко Евтов цитати "незнам за вас али мојата Македонија, сигурно не ја претставувал"
--- надополнето ---
Стај си ти прст кај сакаш и кажи дали не е секоја година така? Влатко е избран како што беа избрани сите кандидати од Вучич па наваму. Тука нема дискусија. Тоа го тврдам зошто го знам
Друго ми беше муабетот погоре