H
HITCH
Гостин
Како и да гледаш Тетово е најзакон град![]()

Оваа вест е за во ЧДА! Боже, што се` трпи земјава... Убаво продолжение од Евровизијава.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како и да гледаш Тетово е најзакон град![]()
Сус бре![]()
Бре, со која гордост е кажано ова!
Оваа вест е за во ЧДА! Боже, што се` трпи земјава... Убаво продолжение од Евровизијава.![]()
Хахахахаха, алал да ти е за муабетов хахахахаха..И Мишел Обама е од Шутка .Вистинско име и е Мевлиде и како мала била шитната во Италија од некој Себо.Во тоа време Барак Обама снимал филм во Италија со наслов “ Котле“ и бил во улога на ќумурџија ,каде што ја запознал нашата Мевлиде која подоцна ке смени име во Мишел.
Све е вистина ,ќор да умрам ако лажам![]()
Жена му на Гадафи е хрватка и се имаат запознато кога Гадафи студирал на Воената Академија во Мостар.
А можеби Гадафи е албанец како и Кастро(кастриот) и сите други државници само што тие не знаат за тоа.
Лудило е вистинскиот збор за оваа појава.:nesvest:
И Мишел Обама е од Шутка .Вистинско име и е Мевлиде и како мала била шитната во Италија од некој Себо.Во тоа време Барак Обама снимал филм во Италија со наслов “ Котле“ и бил во улога на ќумурџија ,каде што ја запознал нашата Мевлиде која подоцна ке смени име во Мишел.
Све е вистина ,ќор да умрам ако лажам![]()
Жената на Гадафи потекнува од село Порој,тетовско!
Убо ми велеше дедо ми „ова наш сурат е ... од тетовско“, ама кој да му верува.![]()
Ти го читаш ли изворот?