Фан Клуб: Интер

Што убаво вака лагано кога си гледаш утакмица, а знаеш дека немаат шанса да идат понатаму.
Мене ми се допаѓа што барем пробуваат да играат и првата и сега. Не се кријат позади топка и да се резилат со играта.

Многу ни фали брзина во тимот. Не ни мора Лукаку, само Хакими да ни останеше и тимов ќе беше за две нивоа поопасен. Вака сите играат висока одбрана и знаат дека нема кој да ја претрча. Штом Милан со Калулу како штопер успешно го одигра тоа, што останува за Ливерпул со Ван Дајк, Матип, Робертсон.

Санчез со 53 години покажува живост и желба за игра за разлика од папагалов што се плаши да го погледне Ван Дајк а не па да влезе у дуел...

Ни фали брзина, тоа го видовме на првата утакмица ама и многу пати низ сезоната.

Можда не се фрла често, ама затоа кога ќе се фрли, скоро секогаш е у празно. :D

Единствен послаб од Лаутаро на теренов е Чалханоглу, играч мање.

Лаутаро батето 3та му е оваа со гз што ја смирува, врти 3 круга околу неа и ја посерува. Каде бе со тој шут, крвенката да ти ја ебам.
Автоматски споено мислење:

ЕБИ СЕ БЕ, СВЕ ТИ ЕБАМ ГАДНО. :D

Види глупост беее, мамата.

Затоа Инзаги панично ги вади од игра кога ќе добијат жут. Пошо 2 чисти немаат у глава, поготово овие чилеанциве.

Ливерпул професионален хетрик , лева и десна статива плус пречка . Има некоја влашка магија на голов вечер :pos:

Весино!?!?! Факинг Весино???
Нормален ли е овој бе. Пробај барем со двајца напаѓачи. Класика италијански тренер, пизда у душа.
Што ти требаат уште тројца во средина и тројца во одбрана?
Што убаво си гледав лабаво, ме изнервира овој косицата сега. :mad:

Бастони едвај оди, внесувањето на Весино е знак дека Инзаги се откажа од текмава се насочи на утакмицата во лига.

На крај краева од лагани утакмици ќе дојде да ти биде криво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom