Дефиниција

• Креатор на темата Креатор на темата Allita
  • Време на започнување Време на започнување
Препарат - Средство за да препарираш некого или нешто :ROFLMAO:
Камшик :sneaky:

Камшик-Јаже/коноп прицврстено некаква си дршка и служи за терање на животни (во некои држави се користи како казна изразена во Број на камшикувања)

Срање

Така ги викаме непланираните и непожелните работи во животот.

Менталитет

Тоа ти е најгадното нешто што ни го оставиле нашите предци.

Шизофренија

Способност длабоко да размислуваш за работи кои се случиле, се случуваат или ке се случат во материјалноста или конкретноста во светот и особина која многу малце луѓе ја поседуваат.

Идиотизам

Хм, епа, Идиотизам значи кога е направена чисто сторена глупост од самиот човек, промашена замисла, донесени глупави постапки.

Колективност

:)

Збир на ЧОВЕЦИ кои имаат определена цел, задача или замисла која на сите ги засега и планираат да ја остварат соработувајќи.

Виц.

виц...потекнува од германски збор witzig шо во буквален превод значи ако му речиш на некој ду бист сехр витциг би значело многу си духовит , шеговит...а иначе виц е анегдота со шеговит карактер....

дефиниција за инсулин барам

Инсулин?!
Инсулин ти е на пример кога комшиката во студентски дом (не мора да е студентски) ке те праша: Комши, дали имаш шеќер? -И ке и одговориш: Да, имам шеќер ама редовно се боцкам со инсулин. И она после ти вика: Е ајде боцни ме и мене. И ја боцкаш....:icon_lol:

Дегенерик.

Човек кому жичките не му се споени баш најарно, откачен, мрднат, манијак.

Опортунист.

,,,,choek ,,,sho se odbiva ,,,elegantno tvrdoglav,,,nenametlivo namurten,,

,,,,plavusha,,,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom