MoneyBookers

• Креатор на темата Креатор на темата pepix
  • Време на започнување Време на започнување

pepix

PepiX
Член од
9 декември 2009
Мислења
48
Поени од реакции
0
Веб-сајт
tm.mk
Ме интересира дали некој има акаунт на MoneyBookers и ако сака да објасни во неколку чекори како може да се отвори за да работи. Во која банка овде да одам, што да побарам? THX однапред.!

Одамна сум регнат на Moneybookers, но дури сеа сакав да ја врзам Visa Electron картицата од NLB, па нешо ми јавуе грешка.....

Moneybookers напиша:
Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction.

To unlock your account, you must upload funds into your Moneybookers account via bank transfer.

Е сеа шо е фрката со мене што треба да стаам пари преку банкарска трансакција, а знам неколку познаници што ова воопшто не им го бара, туку фино лепо им повлече пари преку картица тие 0,5 - 1,5 евро за верификација... све мене нешо ме јебе.... јебем ти Марфи.

Одамна сум регнат на Moneybookers, но дури сеа сакав да ја врзам Visa Electron картицата од NLB, па нешо ми јавуе грешка.....

Е сеа шо е фрката со мене што треба да стаам пари преку банкарска трансакција, а знам неколку познаници што ова воопшто не им го бара, туку фино лепо им повлече пари преку картица тие 0,5 - 1,5 евро за верификација... све мене нешо ме јебе.... јебем ти Марфи.

Како што знам мора да имаш некоја пара во сметката за да може да ти "работи".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom