Aaaaa не, на непознати не кревам...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Не кревам од проста причина што секојпат излегува некоја ненадејна обврска.

Замисли сега се раскомотувам , си правам кафе или некое мезе , и пуштам епизода од Only fools and horses и некој скриен број ми ѕвони и некој лик што едвај се познаваме ми бара некоја рандом услуга да му завршам. Или пак некој пријател/пријателка на татко ми или мајка ми , слушнала дека се разбирам од тоа и тоа па ајде да одам да и завршам работа , или да одам кај него/неа дома да и објаснам. Ми се има десено тоа неколку пати , и веќе не кревам. А што е најинтересно нема да кренам , и 5-6 минути подоцна ти ѕвони некој од родителите. :pos: Ебате народот беден шо сме , ќе ти ја извадат душата за да им се заврши работата. Буквално ми се сере од вакви луѓе , ВЕЌЕ НЕ ТИ ГО МЕСТАМ ПЛИНОТ БЕ ГАД ЕДЕН , НАУЧИ ДЕКА ПРВО ТРЕБА ДА ИСПУШТИШ ПРИТИСОК ОД БОЦАТА .!. Ебате неспособњачката генерација надркана на лешовски.

Како прво телефонот мора да ми е уклучен за алармот да ме разбуди, а како второ не сум од онаа девојка што секој еден ја замара, знам да стојам настрана од тоа и обично се случува 3-4пати во год. што за разлика од кај некои, кај мене е малку и заради тоа немам сменето број. А обично никој не ми ѕвони во тоа време, освен еднаш сестра ми кога нешто не беше во ред дома. Епа заради тие мрднати фаци во умот, јас него исклучувам телефонот, и да не бидам достапна на некој шо стварно че му требам. Има да се научат во кое време се ѕвони, ако не им кажале од дома, не е проблем има кој да им кажи.

не првпат слушам од тебе че сакаш да ми објасниш како се прави тоа и кај е менито????:facepalm:
мене мајка ми ме разбудува секогаш станува тогаш не ми треба аларм:вонзем:[DOUBLEPOST=1402246787][/DOUBLEPOST]
мене мајка ми ме разбудува секогаш станува тогаш не ми треба аларм :вонзем: , досега никој непознат ми се нема јавено
Sad-forever-alone-face-only-l.png

Последно уредено:
Тоа некревање на непознати го измислија оние бизнисменчиња на батерии што дужат пари на секој ќош. Јас на никој ништо не дужам и не ми е проблем да кренам и да си направам муабет... посебно ме радува кога ќе видам триста цифри на дисплеј и кога од другата страна некој драг јавувач од Швицарска ќе ми го побара Африм, Фикрет и слично. :icon_mrgr:

Последно уредено:
Кога ми ѕвони некој се откриен број, а тој број не го знам, кревам, се јавувам, зошто можеби некој што ме знае ме бара, а тоа му е нов број или од кај друг врти.
Но на броевите со #31# , т.е. непознатите броеви, не им кревам, зошто ако на некој му требаш нема да ти ѕвони со непознат број.

И стварно незнам зошто не го укинат вртењето со непознат број:confused:

Кревам ама тоа не значи дека зборам...ако е непознат со тараба ако врти кревам слушалка и молчам ако некој се зафркава спуштам...а онака на немеморирани броеви кревам ак е грешка ок чао пријатно може и некој мој ме бара никогаш нишо не се знае...не се преплашувам ја од ова...

Затоа што најчесто ме бараат поради некоја нивна потреба, што би се рекло од корист. Некој непознат на кој Петко, Рајко, Трајко што го знам му го дал мојот број за да ме бара да му завршам некоја работа. Јас не сум селски слуга, па на кој како му се дигне јас да му бркам работи. Затоа не се јавувам, па мајка Јана да е.

Затоа што најчесто ме бараат поради некоја нивна потреба, што би се рекло од корист. Некој непознат на кој Петко, Рајко, Трајко што го знам му го дал мојот број за да ме бара да му завршам некоја работа. Јас не сум селски слуга, па на кој како му се дигне јас да му бркам работи. Затоа не се јавувам, па мајка Јана да е.
Аманте бе луѓе па што ако се помогне на некој човек. Рацете нема да се изедат. После тоа може и на тој што си му помогнал да ти се најде за некоја работа...

Аманте бе луѓе па што ако се помогне на некој човек. Рацете нема да се изедат. После тоа може и на тој што си му помогнал да ти се најде за некоја работа...

Јас не реков дека не сакам да помогнам, ама мене ми здодеа веќе само поради нивни потреби да ме бараат таквите. Патем после не им се јавувам и на тие што им го дале бројот, оти можеле да прашаат дали имам време и дали можам да им помогнам. Инаку еве за твоја информација 90% ни благодарам не кажале, а не да ти помогнат во иднина ако ти треба помош. Имав случај каде што им завршив работа и тоа со илјадници компликации, па се жалеле кај тој што им кажал дека можам да им помогнам дека многу чекале. Луѓето се неблагодарни суштества кои преку леб бараат погача. Поради тоа не одговарам на непознати броеви.
ПС: Заборавив да споменам дека и поради оние вицкастите со скриен број не одговарам. Кои мислат дека се смешни со шеги од типот: Добар ден овде Игор Џамбазов, добитник сте на електрично ѓезве.

Кога веќе ја активиравте темава, ако може да прашам некој што би знаел да ми помогне.

Пред некој ден ми вртеше некој број со +1800, има некој некаква информација за тоа кој (уште) користи вакви броеви?

Кога веќе ја активиравте темава, ако може да прашам некој што би знаел да ми помогне.

Пред некој ден ми вртеше некој број со +1800, има некој некаква информација за тоа кој (уште) користи вакви броеви?
Izmamnici koi koristat softver.

Најчесто техаЕц дилери не дизаф на непознати,демек ентеше су. Ха,пукнаја инспектор да му врти на њега,ако сака да га апси,ке га мести преко другога,нема лично да му ѕвони,логика.
Е да и кд ке му пишеш Парва е, сакам џоинтче за петсто,тк ке ти се јави и ке ти каже да не му праќаш есемес, ке видиф надлежни.
Логика,глупа логика.
Зшто некој не би се јавија на непознат,осфен ако е глуп.

Најчесто техаЕц дилери не дизаф на непознати,демек ентеше су. Ха,пукнаја инспектор да му врти на њега,ако сака да га апси,ке га мести преко другога,нема лично да му ѕвони,логика.
Е да и кд ке му пишеш Парва е, сакам џоинтче за петсто,тк ке ти се јави и ке ти каже да не му праќаш есемес, ке видиф надлежни.
Логика,глупа логика.
Зшто некој не би се јавија на непознат,осфен ако е глуп.

Хахаха и ако шушти значи се присулшкуе :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom