Иван Исцелител - воскреснувач - телкинезер

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
jVMmBPvay1Y

воз- дух .....воооз-дух .....возвишен дух
дух а оти да не е дух шо се вози со воз ?

prijatelka od beograd mi kazuva deka nas ivanco bil glavna zvezda u spotot kolena .........mnogu nas ivanco bil poznat i popularen dzoa maniken

Добо-вечер почитувани гледачи. Епа видете сега вака. Женска змија иде со машка змија. Машко врапче со женско врапче.
ako vide ivanco deka si ja zel negovata slika i si stail na tvoj profil ce te tuze na sud gadno ce plates osteta za avtorski prava moze i tv KRT da te tuze zosto slikava e od video klip so ja ima na youtube za homoseksualci si go stopiral klipo i si ja slikal lele kolku ivanco iscelitelco bil popularen so site sakat ko nego da izgledat da licat site na plasticna operacija..da zivee ivan iscelitel ..........eve od kaj si ja kradel slikata pa si ja stavil na profil kaj tebe...........................................

Статусите му се...

16.11.2012 Skopje 22 casot tisina nikoj ne izleguva site se pred svoite tv pred iscekuvanje na najtrazeniot covek na ovaa planeta pa i vo R M nad eden milon gledaci gledaaat TV KRT vo zivo emisija so ivan gledajte ja i vie pa videte zosto v
o skopje vo petok vo 22 casot e stama nikoj nema po ulici ...se vrtat anteni se zemat kabli od komsii se mestat televizori babi ne spijat deca ne placat site gledaat ivan...............................................................................

ako vide ivanco deka si ja zel negovata slika i si stail na tvoj profil ce te tuze na sud gadno ce plates osteta za avtorski prava moze i tv KRT da te tuze zosto slikava e od video klip so ja ima na youtube za homoseksualci si go stopiral klipo i si ja slikal lele kolku ivanco iscelitelco bil popularen so site sakat ko nego da izgledat da licat site na plasticna operacija..da zivee ivan iscelitel ..........eve od kaj si ja kradel slikata pa si ja stavil na profil kaj tebe...........................................

Почитуван гледачу, видете сега вака. Може да ме тужи колку што тебе може да те тужи за видеото. Или колку што може некоја прејака манекенка да ме тужи ако ставам нејзина слика.
Ако не оди кажи му дека сум ставил негова слика. Ќе ти даде бесплатен третман :pos:

Хахахаха глејте што пораки му праќаат

Станува збор за човек со потпросечен IQ.:tapp:
Таквите вообичаено не треба да се навредуваат, а уште помалку да бидат дискриминирани. Меѓутоа сепак увек ќе се најде исклучок од толпата.
...Ќе го цитирам. ,,Значи досега во моето 28 годишно работење ме имаат над 1500 телевизии интервју праено..'' Жими кур! :facepalm:
Не треба поише, би било одвишно.

ТВ КРТ ја нема Телекабел? :( Ја нема ни на Зулу. И сега кај да го гледам?

За КУР ќе му се фатиш :pos:

Ти си бил ептен абдал бе забеган поише од него :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom