Џордан! (женското)

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Како да веќе не е доволно Џордан на фотографите да им ги покажува само голите гради, сепак таа се одлучи да оди еден чекор понатаму, па затоа овој пат им го покажа своето најголемо богатство.

Така Џордан неодамна благо-пријатно ги изненади папараците со соблекувањето на гаќичките и покажувајќи им ја нејзината најголема тајна, но и се останато под нив.

Џордан си остана иста и по мажечката со Питер Андре, не престана со покажување на бујните гради, а по реакциите на сопругот се чини дека тоа нему воопшто не му смета.

Што покажа Џордан овој пат можете да видите на фотката што следи.​

jordan-tatoo-pod-gakji.jpg

Би и простиле ли на оваа?

Se razbira deka e prosteno znaejki kavi se poznatite ocajni ako malku im padne slavata spremni se na se da ja vratat tie luge se za vo bolnica zatoa velam se prostuva zasto ne e nesto novo ednostavno mnogu ubav seir

Ако и прости Господ,тогаш и јас :pos: Тешко неа...то шо можи сам човек да си направи,никој не можи :pos:

Jas mislam deka ne go razbravte Capo so toa dali bi i prostile....Capo...jas ne bi i prostil:)

VMRO напиша:
Jas mislam deka ne go razbravte Capo so toa dali bi i prostile....Capo...jas ne bi i prostil:)

Ostaj gi zenive ne me svakaat! Nie maskite si znaeme!!:je:

абе шо е она срце мрце... кај мене имат мој портрет.. :)

имам многу слики од Jordan и ова не и е прв пат да се покажува и подолу од градите... имам уште многу сликиииииииииии
типкава е :je: :je:
не е само за еден. Треба и широките маси да видат нешто од тоа :icon_lol:

Kutrata,ako ne se sobleci nikoj nema da ja poznava.Po so ke ja znaat lugeto?Po nekoj film ili ponekoja pesna?Po nisto.

Море ни машко ни женско простување на оваа....џадија една невидена! :pos:

По абортусот кој го доживеа Џордан минатиот месец на силиконската убавица не и требаше многу време за повторно да се врати пред објективите на фотоапаратите привлекувајќи гладни погледи кон нејзиното врело тело.

jordan-svojot-stil-01.jpg

Џордан позираше во својот препознатлив стил на плажата во Англиското летувалиште Бригтон, додека нејзиниот сопруг Питер Андре беше во непосредна близина, се разбира за "секој случај".

28 годишната џет-сетерица веќе има два сина, од кои постариот е вонбрачно дете од нејзината краткотрајна врска со црниот фудбалер Јорк. Децата за време на нејзиното позирање се забавувале по ноќните клубови се разбира со нивната "бејбиситерка".

Џордан неодамна изјавила дека многу сака да роди девојче, и тврди дека со Андре води љубов на секое можно место па се надева дека желбата наскоро ќе и се исполни.​

jordan-svojot-stil-02.jpg

Курвиште глупо - ако збориме за внатрешниот изглед.
Ако збориме за надворешниот - топ е.

E toa da. Ama zenskata si ima telce avion a i mama i ebam kurvinsko moze da go ima sekoj decko na planetava!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom