Мајка ја продавала својата болна ќерка

• Креатор на темата Креатор на темата Лајто
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е веќе ок, само што работата е што на Точка не им верувам никогаш :)

Вестите за Македонија ги земаат од Макфакс, но за се друго какви само аматери, повеќепати напишале погрешни статии, стари ги прикажуваат за нови итн

Туку пак ќе прашам која е врската на темава со СВЕТ?

некој им верува некој не така да јас им верувам и затоа ја објавив веста не ме чуди во оваа наша чудесна држава се се случува

За твое добро немој :) Пред форматот имав цел фолдер со принтскринови од нивни глупости и веќе се уморив. За вестиве што ги земаат од Макфакс ок, не знаев за тоа еве Алекс ме убеди =)

Ја сум од Кичево и ми се чини во ова мало гратче секакви глупости има, ретардиран град...

Сиромаштија си го прави своето....
Да беа сите сиромашни луѓе со тој ментален склоп, денес и трговијата со луѓе ќе беше правно регулирана.Исто како никогаш да не се случила Француската револуција, што ќе ни се слободи и права.

Ја сум од Кичево и ми се чини во ова мало гратче секакви глупости има, ретардиран град...

Тогаш и ти си таков штом живееш таму.
Вакви па и други немили настани има во секој град.

Македонија бре луѓе и се е можно:jaj::uvo:

Тогаш и ти си таков штом живееш таму.
Вакви па и други немили настани има во секој град.

Да бе ија сум. Знајш замиот какви глупости има во Кичево. Убиства на секоје и тоа грозни со малтретирајне на старци на пример, па киднапирајна па убиства на улица итн... а тоа во град со 25 000 жители. Во Скопје го нема тоа.

Да бе ија сум. Знајш замиот какви глупости има во Кичево. Убиства на секоје и тоа грозни со малтретирајне на старци на пример, па киднапирајна па убиства на улица итн... а тоа во град со 25 000 жители. Во Скопје го нема тоа.

Каде бе убиства на секое? Убиство од 2006та или 2008ма тебе насекое ти е.
Кај нас премногу холивудски се убиствава, па мал градот, секој со секого се познава, на секој пола град фамилија и сите одма потресени. Пушти телевизор да видиш во други градови што се случува. Во Скопје на сред бел ден в центар се случува убиство, грабежи на банки и сл. барем немој со Скопје да споредуваш.
Кичево нити демолирање на локали има нити масовни тепачки нити рекети. Ти текнува кога беше последната масовна тепачка?

Кичево е нешто како Македонска Гомора?

Не

Каде бе убиства на секое? Убиство од 2006та или 2008ма тебе насекое ти е.
Кај нас премногу холивудски се убиствава, па мал градот, секој со секого се познава, на секој пола град фамилија и сите одма потресени. Пушти телевизор да видиш во други градови што се случува. Во Скопје на сред бел ден в центар се случува убиство, грабежи на банки и сл. барем немој со Скопје да споредуваш.
Кичево нити демолирање на локали има нити масовни тепачки нити рекети. Ти текнува кога беше последната масовна тепачка?

Не

Лани во Гимназија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom