Мајка ја продавала својата болна ќерка

• Креатор на темата Креатор на темата Лајто
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Кичевчанка заедно со нејзиниот син во неколку наврати во 2008 и 2010 година, ја продавале својата дваесет и шестгодишна ќерка, односно сестра која била ментално заостаната.

Првиот пат ја продале за 400 евра, а потоа за сума од 100 евра живеела со друг кичевчанец. Освен во Кичево девојчето било продавано и во Скопје.

Полицијата поднесе кривични пријави за кривично дело трговија со луѓе против мајката и синот, како и против двајцата кичевчани и скопјанецот со кои девојката живеела одреден период.

извор

Што му е на народов бе ало :uvo:
како може сопствената ќерка да ја ПРОДАВА ?!

Ехее иди у Злокуќани за 250 евра моеш да бираш.

кој да се овие будали мајката ? ? ? ?

Pa u Tajland kade seksualniot turizam e tradicija majka i kerka prodavaat sexualni uslugi na bogati ebachi od Zapad, i od mali gi ucat da bidat sexy pokorni zenstveni i go smetaat teloto kako alat za zarabotuvacka, pa neli najstar zanaet e prostitucijata, tamu majka i kerka rabotat zaedno kako delovna pridruzba, sexualni uslugi i slicno.

Овие Точка какви глупости вадат, еднаш дете родено со харлекин напишаа дека се родило детето на ѓаволот :pos2: па ако ја нема оваа вест низ медиумиве низ државава, не ми е релевантен изворов за да поверувам.

Овие Точка какви глупости вадат, еднаш дете родено со харлекин напишаа дека се родило детето на ѓаволот :pos2: па ако ја нема оваа вест низ медиумиве низ државава, не ми е релевантен изворов за да поверувам.

Тоа не е ништо. Нашироко пишуваа како Кристијано Роналдо станал татко на вонбрачно дете, уствари се работеше за бразилецот Роналдо. Скраја да е да прогуглаат некоја информација. Само дезинформации шират. Аматеризам на нивоУ.

Ова е веќе ок, само што работата е што на Точка не им верувам никогаш :)

некој им верува некој не така да јас им верувам и затоа ја објавив веста не ме чуди во оваа наша чудесна држава се се случува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom