Ако бев геј ќе легнев со...

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
На кого сакам да личам? На брат ми сакам да личам малку повеќе...

А од јавните личности... На Клуни или Броснан...

Garfield напиша:
Реков јас дека има некој да му го закопа на ЗЏбратко :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:!

Brat ti da ne pocna da gatas brat... aj ke ti donesamspecijalni grafcinja da ti plata sto mi je predvide sudbinata:kez:

Никако графчијна, ја гатам на изнутрици од диф биол или јаре на ражен.

Garfield напиша:
Никако графчијна, ја гатам на изнутрици од диф биол или јаре на ражен.

Brat i toa i grafcinja ke ti dadam samo da mozes podobro da ja predviduvas idninata ... ali bogami ke da trebash malku da pogledas u tvojata idnina posto TI TREBA

Zbratko напиша:
Brat i toa i grafcinja ke ti dadam samo da mozes podobro da ja predviduvas idninata ... ali bogami ke da trebash malku da pogledas u tvojata idnina posto TI TREBA
Шо бе па сеа?
Си ја знам иднината, светла и пресветла ми е. Кај и да е ќе се заковам на дрвен крс и послем че се вивнам на небеса. Ебаве.

a moze i bi praela trojka so Rebeca Romin Stamos i Adriana Lima

со анџелина џоли...и да не сум лезбејка, за неа би станала:)

mary_jane напиша:
со анџелина џоли...и да не сум лезбејка, за неа би станала:)

konecno post sto mi se sfiga! Stvarno ne mi se veruva deka nekoj nja mrzi dzoli (jeste da ima pravo sekoj na sove mislenje) ama kakva usta ima za pusenj u PM`.... samo da i go dades ... U PM :sekss: :sekss: :sekss:

Туф, туф, туф! Све си изнакажавте значи. Излегоа свестите и подсвестите на маса. Краток е животот. Не останувајте на кога-БИ, терајте со јас-ЌЕ. Поздраво е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom