Ако бев геј ќе легнев со...

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Би го легнал Џејк Џиленхол или Бред пит :je:

MarthaGraham напиша:
Ја би ја легнала Кајли, а и некоја од манекенкиве, од типот на Нина Мориќ или Адријана Лима.
Анџелина Џоли е бљак бе! Дури и мушко да сум не би ја легнала со тоа муцката ко клиторис на 80-годишна баба, не знам што секси наоѓате у таа голема набрчкана уста.:ija:

Aлелуја!!Фала богу на некој да не му се свиѓа Џоли.Мене ама ич ич не ми е привлечна туку баш спротивното.
А кога би била лезбејка?Џесика Алба и само неа!:icon_lol:

vodkamixx напиша:
Е да бев женско и да бев лезбејка обавезно со тетка Анџелина Џоли легнувам... :) :)

А ако беше машко? :raz:

Dolphin напиша:
4 кобри отровни и изнервирани...

Боље е за криминалците тоа. Ај да реформулирам : ако сакаше да смениш изглед - на кој сакаш да личиш? :raz:

Да бев геј, ќе го натртев Офчко и ќе го откачев како кучка. :-)

Да бев лезибези би ја лижел Пампита, а инаку од форумов би го лежел Мацедалиен :)).

Toreador напиша:
Би го легнал Џејк Џиленхол или Бред пит :je:

Za tebe znaeme, ebago!
Da bev gej ke beff zencko i legnuev so Tha_Bitch, postojano! Eventualno, ako se slozi, Dabiche, da ja uklucime i Dani u kombinacija. Trojka.

Vaka, sto znam, ne znam, pojma nemam. Nikoj. Evetnualno, ednas, onaka, sportski, bi mu go svirnal na Jakov. Iako ni togas. Ne znam. Ne bi.

vardarce напиша:
Да бев лезибези би ја лижел Пампита, а инаку од форумов би го лежел Мацедалиен :)).

Ахххххххх!!! Попали ме! (као шо викат радовишани) :je: :je: :je:

Macedalien напиша:
Ахххххххх!!! Попали ме! (као шо викат радовишани) :je: :je: :je:
8287_512.jpg

:))

Да бев лезбејка,би ја легнала мојата најдобра другарка:icon_lol:

the bev gey ... ke bef i ja zensko pa ke se staev u trojka so sch00lGirL ako me primat.:)

A ako bi bilmushko togaso vin disel

Ете, јас знам кој би му го закопал на Збратко, онака спортски, ама не кажувааааам!!

(Не сум јас)!

Garfield напиша:
Ете, јас знам кој би му го закопал на Збратко, онака спортски, ама не кажувааааам!!

(Не сум јас)!

hahahaha

ajde molim te kazi koj konecno ke mi go naprai kejfo ... ne me drzi u neizvesnost :)

Не то кажуем, знаеш и сам!!! Танананаааааанаааанааааааа!!

..... би ти го закопал, нели ......?!! Признај му на чоеков јавно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom