Македонски супер-херој го спасува светот

• Креатор на темата Креатор на темата Oi
  • Време на започнување Време на започнување

Oi

Член од
16 декември 2009
Мислења
5
Поени од реакции
1
здраво,ние сме двајца средношколци од Скопје и ова е нашето дело за еден американски конкурс за дизајн на нов супер-херој.Конкурсот го држи Стен Ли,човекот кој е креатор на кулнтните ликови како Spider-man,Hulk,X-men и други.Ова би била одлична шанса за нас,како стрип-уметници и за нашата понатамошна кариера,но и за Македонија,бидејќи со нашиот хероj,ја промовираме нашата држава.

2up39tz.jpg

Сите што сакаат да не поддржат,можат да гласаат за нас со притискање на копчето VOTE од страна на илустрацијата (за гласање ви е потребен facebook профил).
побрзајте бидејќи гласањето завршува за два дена од сега(на 17 фебруари).Кај некој зеза,такада,кога ќе кликнете VOTE,прво треба allow да потврдите,и после кликнете пак за да гласате.
фала за поддршката :)

http://www.talenthouse.com/creativeinvites/preview/ad59bafeeb1d4630687360166c68845f/154

само напред..го споделив на фб па се надевам дека ќе добиете уште поголема поддршка :smir:

353-иот глас ви е од мене.
Браво, само напред, се надевам дека ќе ви успее!

гласавввввввввв уште 3 гласа и у топ 50 сте :)

Гласано, требало порано да го објавиш ова, како и да е сега си во топ 50. :)

Гласано, а кај да ги видам другите?
другите можете да ги видиш,значи идеш на линкот за нашиот,и погоре во ќошот има previous.all.next.иди на all,таму ги имаш другите :)

--- надополнето ---

ејјј дечки фала ви многу на сите!

Еве и јас гласав, секоја чест на младите кои сакаат да се занимаваат со цртање стрипови, мора да го развиваме овој аспект од уметноста, како клучен при креирањето на некоја не-турбофолр култура. Начин на изразување кои не е популарен во Македонија, добро е што има и вакви средношколци. Тотална подршка од мене. Се среќа понатаму.

Супер.

Има барем уште десетина учесници од Македонија на конкурсов. Еве го херојот од Весна Н. С.- Линк

new_965x530.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom