Рапот и 2pac

• Креатор на темата Креатор на темата Snoop Dogg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
The_Grim напиша:
rap????...cekaj malku...toa muzika bese??.....as far as i know...rapot se sozdade od kupistata izvici na crncite koga demonstriraa po ulicite barajki da im se priznaat odredeni prava...i posle na nekoj mu teknlo ej a be ova bi zvucelo dobro koga bi se umetnale dobar bas i zeni so tresat g'zovi...i taka BI rapot....:))))

Не е точно, рапот е човечки осмислена музика исто како СИТЕ ДРУГИ.Во шеесетите во АМерика се појавил за прв пат(т.е. во гетата во ЊуЈорк) а прва рап група била некоја си Шугар Хил Генг.
Д Грим ако тебе ти се свиѓа рок/панк/класика или што било, не го потценувај мислењето на другите зашто и другите си се индивидуи ИСТИ КАКО ТЕБЕ.Шупак!

Така е, ако не го сакаш рапот тогаш напушти ја оваа тема и посети некоја друга тема, наместо да омаловажуваш!!!

Бето (и останатите), без навреди затоа што ќе се ладите.
Знаете и самите дека не се дозволени навредите.

Acid напиша:
Ако го делиш моето мислење, тогаш би ме сфатила. Сакам дискусиите да се развиваат, а не да содржат само смајлија како некои постови. Мојот „бес” е насочен кон одредена група луѓе, но тоа не се металците, рокерите или педерите. Мојот „бес” е насочен кон сите што не ја сфаќаат суштината на форумот и уништуваат (или пак поганат) се пред нив.

Девојче, не сум цар на светот и форумот.
Едноставно сум на многу повисоко интелектуално ниво од тебе за да можеш да конверзираш со мене. Кога ќе го достигнеш тоа ниво, можеби ќе станеш и адмнистратор. :wink:

Никогаш не сум рекол дека моето мислење секогаш мора да биде правилно и многу пати сум го сменил истото, нормално, доколку некој успеал да ме убеди во спротивното.

Не те банирам, ама прибери се.

Назад на темата.

Моја згрешка, на форумов да, цар си.
А поентата. Беше дека претерано ги искажуваш тој бес и кај што треба и кај што не треба и го имам најголемото право на светот да го кажам тоа. Се има случувано незнам колку пати.
Ммм и бтв да, знам дека тоа што ме нарече девојче и фактот дека сум многу помала од тебе те прави многу задоволен, ама сепак многупати сум го докажала спротивното од твојата...теза за моето ниво на интелигенција.

Acid fala za tvojot komentar...i za tvoeto nesoglasuvanje....ali ZNAM deka taka se pojavil rapot....sum go proucuval dosta i sa rapot, se izvinuvam, ali ZNAM poveke od tebe za nekoi raboti....barem za toa kako zapocnal....

betogrozdanov45 напиша:
Не е точно, рапот е човечки осмислена музика исто како СИТЕ ДРУГИ.Во шеесетите во АМерика се појавил за прв пат(т.е. во гетата во ЊуЈорк) а прва рап група била некоја си Шугар Хил Генг.
Д Грим ако тебе ти се свиѓа рок/панк/класика или што било, не го потценувај мислењето на другите зашто и другите си се индивидуи ИСТИ КАКО ТЕБЕ.Шупак!

Batka....aj proveri drugi mislenja od mene i ke vidis dali go potcenuvam rapot i bilo koja druga muzika....i kopiraj mi SAMO EDEN post vo koj spomnuvam deka ja mrazam rap muzikata i deka lugeto sto slusaat rap se nearni.....a za toa "supak".....e pa ti si znaes tolku zbora ti poddrzuva tvoeto niskointelegentno i nerazvieno mozoce.....

Mu$tRiK:P напиша:
Така е, ако не го сакаш рапот тогаш напушти ја оваа тема и посети некоја друга тема, наместо да омаловажуваш!!!
Bratko i za tebe istoto vazi....kako prvo ne si ti toj najkompetentniot da mi kazuvas mene kaj da odam i so da praam.....prvo sredi si gi tvoite mislovni procesi (ako voopsto gi imas) i pocni da pravis malku ZREL muabet za promena....a baram od tebe i da mi najdes moj post kade go omalovazuva mrapot i negovite sledbenici.....

Znaci da rezimiram.....
1.NIKOGAS NE SUM SPOMNAL DEKA GO MRAZAM RAPOT I SITE STO GO SLUSAAT...NAPROTIV POSTUEM..
2.POSTUEM....AMA SAMO DECKI SO SI KAZUVAAT DEKA SLUSAAT RAP I STO NE GI OMALOVAZUVAAT DRUGITE STILOVI NA MUZIKA....
3.MI SE SMACI VEKE DA SLUSAM "TI NISTO NE ZNAES...TI NE SLUSAS RAP I NE MOZES DA KAZUVAS NISTO" "SUPAK" I SLICNI TI GLUPOSTI...

4.AKO VEKE SAKATE DA SE KARATE...OVOJ FORUM NE E OTVOREN ZA TOA...AKO SAKATE DA SE KARATE EVE VI MSNGR ILI MIRC....OVOJ FORUM E CISTO OTVOREN ZA DISKUSII I ZA DRUZENJE PRI STO NEMA MESTO ZA RASPRAVII OD BILO KAKOV TIP....EDNOSTAVNO DISKUTIRAME I SEA AKO IMA NEKOI RAZLIKI VO MISLENJATA ODMA SE DEMANTIRAAT SO ARGUMENTI...A ZA ZBOROVI IZVADENI OD CISTO NERAVIENATA SVEST I SOVEST OD ISFRUSTRIRANATA INDIVIDUA, TUKA NEMA MESTO.....

Pozdrav

Snoop Dogg напиша:
A sto e metalot drndanje so gitara????????BEZ VEZE!!!!!!!!
Тоа е многу добра вештина Snoop:) Ти изгледа не знаеш дека има и многу црнци што 'дрндат' и одлична музика имаат...Lajon Witherspoon од SevenDust, онај црниот од Sepultura како и покласични мајстори, Jimmi Hendrix, B.B. King, Slash...

Така да Snoop, не се прави NIGGER a.k.a. WIGGER ако не си, слушај си, и јас ја слушам чат пат, интересен ми е DMX највеќе:)

The_Grim напиша:
rap????...cekaj malku...toa muzika bese??.....as far as i know...rapot se sozdade od kupistata izvici na crncite koga demonstriraa po ulicite barajki da im se priznaat odredeni prava...i posle na nekoj mu teknlo ej a be ova bi zvucelo dobro koga bi se umetnale dobar bas i zeni so tresat g'zovi...i taka BI rapot....:))))
Ова не ти личи тебе на омалуважување и дај смири се малку, не се нервирај

KAJ VIDE TUKA PONIZUVANJE BRATKO....MOZE OVA E MOE MISLENJE ZA MUZIKATA NA RAPOT....AKO NE SE SOGLASUVAS EVE POVELI DEMANTIRAJ ME...AMA SO ARGUMENTI....NE POCNUVAJ ODMA SO LICNI NAVREDI....TOA NEMA DA GO TOLERIRAM...

A vo vrska so "drndanjeto" na gitara odma te demantiram druze.....koga ke zemes gitara vo race i koga ke soberes bend so bubnjar, basist, vokal i druga gitara i koga ke pocnes od nula i sekoe delce ke treba ti da go komponiras od nikade...togas mozes da go nareces kako sakas....

не ме свакај погрешно, вракам со иста мера. Металот е неконтролирано тресење на глава и звуци неприфатливи за човечкото уво

не ме свакај погрешно, вракам со иста мера. Металот е неконтролирано тресење на глава и звуци неприфатливи за човечкото уво

A рапот е? 5минутно дрндање исто па исто само со промена на тонот?

Ako ti velis taka...

Ali ok sea...ako pocneme so vakov muabet da kazuvame metalot e ova rapot e ona...nema nikade da stigneme....daj malku argumentirano zboruvanje...zasto mislis taka....sto te naveduva da mislis taka....a ne odma metalot e zbirka nekontrolirani zvuci....izvini batka ali ne si vo pravo..

добро бе, нема врска, тука сме за забава, а не да се расправаме, ниту јас ке те убедам тебе, а богами ни ти мене

Toa trebase da go kazete pred nekoe vreme...a ne odma da pocnuvate so licni navredi....ne go trpam toa....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom