Како да заштитам фолдер со password?

• Креатор на темата Креатор на темата paraglajder
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.843
Поени од реакции
1.636
Луѓе дај кажете како да заштитам фолдер со password, еве два саати пробувам со разни програми се некои freeware срања данлоадирам што не сакаат да функционираат (не ми е прв пат да работам со програми...)

Инсталирав и една што не е бесплатна али беше комплицирана, некој сеф ми даде колку пола екран па незнам што... Плус после 5 минути ми го блокира серискиот, не е битно.

Дај кажете добра програма или начин за оваа цел.

Пробав со десен клик на фолдерот->properties->sharing->make this folder privате. И му давам пасворд кој да биде, и после пробувам пак го отвара фолдерот без мака. Ебате филмот.

Се извинувам на јазикот што го употребувам али се изнервирав, два саати се моткам.

Кажете ве молам некое едноставно мало програмче за ова.
Фала однапред. Поздрав.

хахаха што има везе тоа, ако функционира арно пошто глеано е видено 70к

http://www.freewebs.com/101computergeek101/passwordprotectfolders.htm

ова ми искочи прво на гугле, пробај го...

исто еве и на заунда едно програмче за тоа

http://zamunda.net/details.php?id=225855&hit=1

Епа тоа Folder Lock е тој сефот што ви кажував. Треба со firewall да му го блокираш достапот до интернет за да не ти го препознае серискиот а тоа незнам како да го направам. А и не е тоа тоа што го барам. Таа програма ги затвара сите фајлови во неа, па рачунај ако ти заебе нешто програмата, отиде и фолдерот.

Фала во секој случај.

Абе со WinRAR наједноставна работа е, освен ако не е многу големо.

--- надополнето ---

Епа тоа Folder Lock е тој сефот што ви кажував. Треба со firewall да му го блокираш достапот до интернет за да не ти го препознае серискиот а тоа незнам како да го направам. А и не е тоа тоа што го барам. Таа програма ги затвара сите фајлови во неа, па рачунај ако ти заебе нешто програмата, отиде и фолдерот.

Фала во секој случај.

netlimiter пробајl, добра ствар е.

Иначе најефикасна работа ти е xyplorer, напрај го системски фајлот и тешко дека некој ќе го најде :)
Освен ако не се разбира малку повеќе.

Па ОК е се снајдов, најдов едно програмче интересно и едноставно за употреба, Lock Folder XP.

Сега за сега врши работа.

Фала на сите во секој случај.

Па ОК е се снајдов, најдов едно програмче интересно и едноставно за употреба, Lock Folder XP.

Сега за сега врши работа.

Фала на сите во секој случај.

И ти ли имаш проблеми со порничите во компјутеров...кај мене татко ми незнае да го уклучи пц во..али ко за беља баш таму наоѓа да чачка...:jaj:

Повели другар, одамна спремав едно програмче вакво, зирни пробај го. Моја изработка :)

Повели другар, одамна спремав едно програмче вакво, зирни пробај го. Моја изработка :)

Фала другар, ти ја зирнав и темата, супер е и тоа што правиш програмчиња, али веке инсталирав друго програмче и ми брка работа за сега па за натаму ке видиме.

Поздрав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom