Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Како можам да земам транскрипта од факултетот? Има некој начин онлајн или сеуште морам да одам до студентски прашања како во 19-ти век? :D

Ај ве молам пишете каде може да ја најдам книгата по Анализа на временски серии , или некој ако продава нека пише

Некој од постарите колеги да сподели искуство со Управувачко с-во 1 кај проф Марина, дали да се учи од през. или од книга и дали дава слични задачи како од вежбите на колоквиуми

Некој од постарите колеги да сподели искуство со Управувачко с-во 1 кај проф Марина, дали да се учи од през. или од книга и дали дава слични задачи како од вежбите на колоквиуми
Privatni kaj Slavica is solving your issue.

Patuvam na denta(17h)na kolokviumot na pece ekoloski da ne znae nekoj vo prosek koe vreme go stava i kolku traese ?

Aj ako moze nekoj da mi kaze, dokolku e informiran, do koga e rokot za zavrsuva je na dodiplomski studii za studenti zapisani vo ucebnata 2010/11 godina ? Prasuvam zatoa sto podolgo vreme sum na izdrzuvanje na kazna zatvor, taka sto komplicirani mi se uslovite za studiranje.
Blagodaram odnapred.

:popce:

:popce:
Redno bese da go jadat, ama dzabe e vekje.. Cel zivot go isterale taka.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Redno bese da go jadat, ama dzabe e vekje.. Cel zivot go isterale taka.

Џабе е ако не ги осудеа воопшто.
Реално на 55+ да те стрпаат во затвор е ептен зајебано.
После затвор им остане да си најдат работа како магационер, и ете ти од еден убав живот, кон дно.

Џабе е ако не ги осудеа воопшто.
Реално на 55+ да те стрпаат во затвор е ептен зајебано.
После затвор им остане да си најдат работа како магационер, и ете ти од еден убав живот, кон дно.
Site ili se vekje penzionirani ili imaat ispolneto pravo za penzija. Ne im se sekiraj ti , si ja imaat tie naredeno. [emoji16]

Како намерно да ги чекаа пред пензија, колку да се каже дека ги осудија :pos:
Него што бидна со Љубиша Јаневски, мислам дека и тој беше во првичната акција уапсен.

Појма
Site ili se vekje penzionirani ili imaat ispolneto pravo za penzija. Ne im se sekiraj ti , si ja imaat tie naredeno. [emoji16]

Појма немам ни колку год. Ни дали се во пензија.
Само оној Драги го знам, бившата стално го збореше како тешко се проаѓало испит кај него.
Не беа нејзините нешто многу со пари, а она помина. o_O

Како намерно да ги чекаа пред пензија, колку да се каже дека ги осудија :pos:
Него што бидна со Љубиша Јаневски, мислам дека и тој беше во првичната акција уапсен.
Љубиша Јаневски е чист или така барем се збореше, требаше да се врати да предава т.е се врати некој месец пред година - две ама изгледа отиде во пензија.

А Таки Фити зошто го нема меѓу обвинетите? И за него се слушаа истите муабети...
Многу благо поминаа, ама да видиме дали и овие казни ќе се почитуваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom