- Член од
- 22 јануари 2009
- Мислења
- 61
- Поени од реакции
- 1
eli=];4138675 напиша:a dali ova denes go kaza Profesorkata, bidejki na netpisuvase 16 ti , ova e znaci promena , krajna data?????
Vo sredata kaza, a denes ne bev ama da krajna data e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
eli=];4138675 напиша:a dali ova denes go kaza Profesorkata, bidejki na netpisuvase 16 ti , ova e znaci promena , krajna data?????
Vo sredata kaza, a denes ne bev ama da krajna data e
Финансиски пазари е сменето.Сега е на 21.Ццц бог да чува,јас иам на 22ри и друго полагање(финансиски пазари),ако ми се поклопуваат,нека ми е со среќа
Некој што е добро информиран , ако може да ми каже какви ми се ограничувањата за работа за време на редовни студии.
Смее само да се стажира и волонтира? Дали може да се работи со привремено работно време ?
koj den ke se polaga Upravuvanje so sistemi kaj Prof. Zlatka ? ( i do koja strana )
Na 21vi e kolokviumot i mislam deka e do 180 strana![]()
Задачи на колоквиумов сега???Ајјј од кај излезе сеа ова :S.Сигурна ти е информацијава?Зошто до сега све било на прашања колку што знам и сум запознаен со матријалот :SКолеги, дали може некој да ми прати економика на претпријатие задачи, слуснав дека ке има и задачи за решавање на колоквиум ... па ако има некој ресени нека ми ги прати по приватна порака.
и сакам да знам дали се знае кој предмет кога ќе се полага .... на страната ништо нема .... едно време имаше ставено и сега гледам дека тргнале се.
Однапред благодарам
Јас волонтирам, со полно работно време, во прв семестар и немав некој проблем (уствари тогаш работев по пет саати на ден) ама сега по се изгледа некои професори нема да ми дозволат да полагам преку колоквиуми.Некој што е добро информиран , ако може да ми каже какви ми се ограничувањата за работа за време на редовни студии.
Смее само да се стажира и волонтира? Дали може да се работи со привремено работно време ?
Имаше лани задачка економика. Мислам ако може тоа да се нарече задача. Прелесно беше, не ми текнува што беше. Знам дека ја решив без воопшто и да погледнувам задачи. Плус само 4 поена носи.Задачи на колоквиумов сега???Ајјј од кај излезе сеа ова :S.Сигурна ти е информацијава?Зошто до сега све било на прашања колку што знам и сум запознаен со матријалот :S
А иначе Економика се полага во петок сеа
Па?Финансиски пазари и институции кажа денес до која тема ке е колоквиумот?