- Член од
- 18 јануари 2008
- Мислења
- 131
- Поени од реакции
- 14
Колеги , математички методи и финансиски пазари до кај е стигнато со предавање знае некој ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колеги знае некој дали се точни кредитите за предметите на страната на факултетот? Точно е тоа дека финансиски менаџмент носи 80,0 кредити? :nesvest:
Избришани 5 мислења, зашто не ги почитувате правилата. Чисто информационо
И не ми е јасно зошто после 1 предавање прашувате до кај се стигнати со предавање, секако нема да почнете да учите од денес![]()
Па добро можеби нема да почнам да учам одма али ме интересираше онака , колку што знам не постапив спротивно од правилата. Или готово више ова преминува во диктатура.![]()
Колеги каде се наоѓа кабинетот на нашиот ценет и мил професор Сашо Ќосев ?![]()
колеги не бев на првиот час менаџмент на човечки ресурси а гледам дека сите барате учебник на старо. професорот кажал дека мора да се купи учебникот ??? и ако има некој број од тој Петар што спрема математика нека каже во спротивно ќе треба да го влечам математика до 4-та![]()
Убаво објасни колегата zevzek погоре, дополнително објаснување - во иста канцеларија со професорот Сашо Арсов, по финансиски менаџмент ако го имаш слушаноКолеги каде се наоѓа кабинетот на нашиот ценет и мил професор Сашо Ќосев ?![]()
Да прашам дали има некој МАРКЕТИНГ ПОЛИТИКА НА ЦЕНИ ?? нема учебник од што ке се учи??
Imam problem so MEGJUNARODNA EKONOMIJA, TEORIJA NA KOMPARATIVNI PREDNOSTI STO E pa ja sfativ samo TABELITE 1-5 I 1-6 KAKO SE DOBIENI TIE BROJKI STO SE VO NIV ??? ako moze da mi kaze nekoj pvt