Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Колеги , математички методи и финансиски пазари до кај е стигнато со предавање знае некој ???

Колеги знае некој дали се точни кредитите за предметите на страната на факултетот? Точно е тоа дека финансиски менаџмент носи 80,0 кредити? :nesvest:

Се разбира дека не носи 80 :)
Кредитите на страната не се точни, јас лично ја прашав шефицата на студентски прашања и таа рече да се водиме според кредитите објавени на огласна табла.

Избришани 5 мислења, зашто не ги почитувате правилата. Чисто информационо :)

И не ми е јасно зошто после 1 предавање прашувате до кај се стигнати со предавање, секако нема да почнете да учите од денес :)

Imam 49 poeni smetkovodstvo a so 50 se pominuva dali nekoj znae dali popustaat za 1 poen?

Избришани 5 мислења, зашто не ги почитувате правилата. Чисто информационо :)

И не ми е јасно зошто после 1 предавање прашувате до кај се стигнати со предавање, секако нема да почнете да учите од денес :)

Па добро можеби нема да почнам да учам одма али ме интересираше онака , колку што знам не постапив спротивно од правилата. Или готово више ова преминува во диктатура. :D

Па добро можеби нема да почнам да учам одма али ме интересираше онака , колку што знам не постапив спротивно од правилата. Или готово више ова преминува во диктатура. :D

Ајде излези пред седиштето на Кајгана, со капче на глава и почни да викаш: Диктатурааа, ова е демократијата на The Mummy :pos:

Не мислев на твојот пост, затоа и не го избришав, не ги наруши правилата :) Ама сепак имам и друг пат приметено и порано дека прашуваат за до кај е стигнато и искрено не знам што ви менува, секако дома сами си правите распоред кога ќе учите ова она :)

А како пример за бришење мислења кои нарушуваат правила, е Dimitar_ кој 5 пати праша за Организациско однесување и не сфаќа дека ако има некој што знае за предметот ќе му пише и од еднаш. Затоа и отидоа негови 2 мислења.

Колеги каде се наоѓа кабинетот на нашиот ценет и мил професор Сашо Ќосев ? :)

Од студентски продолжуваш право накај кабинетите кои се наоѓаат од таа страна (на истиот спрат:)) и прв или втор е токму неговиот кабинет.

Да прашам дали има некој МАРКЕТИНГ ПОЛИТИКА НА ЦЕНИ ?? нема учебник од што ке се учи??

колеги не бев на првиот час менаџмент на човечки ресурси а гледам дека сите барате учебник на старо. професорот кажал дека мора да се купи учебникот ??? и ако има некој број од тој Петар што спрема математика нека каже во спротивно ќе треба да го влечам математика до 4-та :vozbud:

Kako da ne moralo, uzivaj nema veze bitno imaj go ucebnikot ti pa dali na staro ili novo manje vise, istoto go kaza i lani

Колеги каде се наоѓа кабинетот на нашиот ценет и мил професор Сашо Ќосев ?
icon_smile.gif
Убаво објасни колегата zevzek погоре, дополнително објаснување - во иста канцеларија со професорот Сашо Арсов, по финансиски менаџмент ако го имаш слушано :)

На темава дефинитивно и требаше некој како Мами, така да stop whining.

Колку уплатници пп-50 ни требаат за уплатите и дали кај сите е иста приходната шифра и програма?

Да прашам дали има некој МАРКЕТИНГ ПОЛИТИКА НА ЦЕНИ ?? нема учебник од што ке се учи??

Има учебник ама не ти треба, јас згрешив што го ископирав бидејќи воопшто не ми користеше.
Професорката диктира што треба да учите, така да препорака е да одиш на нејзини предавања, или побарај во копирниците во Либро некакви материјали, јас моите ги имав од претходни генерации.

Некој од колегите што имал анализа на финансиски извештаи може ли некоја информација да ми даде околу предметот. На страната на факултетот гледам дека ќе го предава Марина, а не сум слушнала нешто добро за неа :)

Imam problem so MEGJUNARODNA EKONOMIJA, TEORIJA NA KOMPARATIVNI PREDNOSTI STO E pa ja sfativ samo TABELITE 1-5 I 1-6 KAKO SE DOBIENI TIE BROJKI STO SE VO NIV ??? ako moze da mi kaze nekoj pvt

Имаше грешка во табелите во надворешна трговија (а исто мислам и кај меѓународна). Два пати се пoвторуваат истите бројки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom